ONE Championship: 'Andy Souwer daagt Eddie Alvarez uit, ik wacht op het telefoontje' Nieuws
Nieuws

ONE Championship: 'Andy Souwer daagt Eddie Alvarez uit, ik wacht op het telefoontje'

ONE Championship: 'Andy Souwer daagt Eddie Alvarez uit, ik wacht op het telefoontje'
ONE Championship: 'Andy Souwer daagt Eddie Alvarez uit, ik wacht op het telefoontje'

De inkt op het contract van Eddie Alvarez bij ONE Championship is nog niet droog, of hij heeft al zijn eerste uitdaging te pakken. Andy Souwer ziet een gevecht tegen Alvarez wel zitten.

Afgelopen week liet de CEO van ONE Championship Chatri Sityodtong al doorschemeren dat er een grote ster zou gaan tekenen bij zijn snelgroeiende vechtsport organisatie. Afgelopen ochtend werd duidelijk dat het Eddie Alvarez betrof een ex UFC-vechter een een ware MMA legende.

Alvarez toonde in een video zijn vers getekende contract en liet zelfs zien een plekje over te hebben in zijn al uitgebreide prijzenkast voor een titel bij ONE. De inkt is nog niet droog of zijn eerste uitdager melde zich al in de vorm van de Nederlandse MMA en Kickboks grootheid Andy Souwer.

Telefoontje

Souwer tekenende recentelijk bij ONE en had zijn debuut twee weken gelden in een kickboks partij. Souwer is zowel in het MMA geschoold waar hij veelal vocht bij het Japanse Rizin, maar ook in het kickboksen waar hij grote successen behaalde. Hij plaatste op Instagram een bericht met de tekst; “Great job ONE Championship Added another legend! Waiting for the call! “

Zo te zien wacht Souwer op een telefoontje om tegen Alvarez de kooi in te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws