Andy Souwer ziet zijn gevechten bij ONE Championship als afsluiter carrière Nieuws
Nieuws

Andy Souwer ziet zijn gevechten bij ONE Championship als afsluiter carrière

Andy Souwer ziet zijn gevechten bij ONE Championship als afsluiter carrière

Andy Souwer ziet zijn gevechten bij ONE Championship als afsluiter carrière

Via Instagram deelde Andy Souwer de officiële poster van het ONE Championship event Kingdom of Heroes. Het event zal plaatsvinden in Bangkok Thailand, Souwer bereidde zich recentelijk al voor in Thailand tijdens een gecombineerde vakantie c.q trainingskamp.

"Last challenges of my career. Make sure your part of this in any way friends!" Zo luidt het bijschrift op Instagram. Souwer die een flinke carrière achter zich heeft in zowel het kickboksen als het MMA, liet geplande gevecht bij Rizin vervallen ivm zijn contract met ONE, deze zou tegen Takanori Gomi zijn.

Afsluiter

De tegenstander van Souwer, Njokuani heeft vooral een geschiedenis in het MMA. Zo vocht hij onder meer bij de UFC en WEC. Zijn laatste vijf gevechten verloor hij echter. Het gevecht met Souwer zal plaatsvinden op 77,1 kilogram. Bouwer vocht vorig jaar een partij bij Enfusion tegen de kampioen Tayfun Ozcan, in wat werd bestempeld als de nieuwe tegen oude garde. Ondanks dat hij de partij verloor ontving hij veel lof over zijn presteren.

Souwer ziet zijn verbintenis met ONE Championship als een mooie afsluiter van zijn vechtsport loopbaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws