Home / Nieuws / Andy Souwer ziet zijn gevechten bij ONE Championship als afsluiter carrière

Andy Souwer ziet zijn gevechten bij ONE Championship als afsluiter carrière

Op 6 oktober aanstaande stapt kickboks en MMA legende Andy Souwer de ring in tegen Anthony Njokwani een voormalig UFC vechter. Souwer ziet zijn gevechten bij ONE Championship als afsluiter carrière en wil dat zijn fans er deel van uit maken.

 Andy Souwer ziet zijn gevechten bij ONE Championship als afsluiter carrière

Via Instagram deelde Andy Souwer de officiële poster van het ONE Championship event Kingdom of Heroes. Het event zal plaatsvinden in Bangkok Thailand, Souwer bereidde zich recentelijk al voor in Thailand tijdens een gecombineerde vakantie c.q trainingskamp.

“Last challenges of my career. Make sure your part of this in any way friends!” Zo luidt het bijschrift op Instagram. Souwer die een flinke carrière achter zich heeft in zowel het kickboksen als het MMA, liet geplande gevecht bij Rizin vervallen ivm zijn contract met ONE, deze zou tegen Takanori Gomi zijn.

Afsluiter

De tegenstander van Souwer, Njokuani heeft vooral een geschiedenis in het MMA. Zo vocht hij onder meer bij de UFC en WEC. Zijn laatste vijf gevechten verloor hij echter. Het gevecht met Souwer zal plaatsvinden op 77,1 kilogram. Bouwer vocht vorig jaar een partij bij Enfusion tegen de kampioen Tayfun Ozcan, in wat werd bestempeld als de nieuwe tegen oude garde. Ondanks dat hij de partij verloor ontving hij veel lof over zijn presteren.

Souwer ziet zijn verbintenis met ONE Championship als een mooie afsluiter van zijn vechtsport loopbaan.

 

Bekijk ook

Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Bokslegende Mike Tyson maakt zich op voor een sensationele terugkeer naar de ring, 14 jaar ...

STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

Op het Bellator MMA-front was het de afgelopen maanden stil, maar dat kan in de ...

GLORY brengt kickbokswedstrijden op regionale zenders

Hoe stil het nog is voor een aankondiging van nieuwe events en plannen bij GLORY ...