OCC MMA voegt spannende gevechten toe aan programma in Amstelveen Nieuws
Nieuws

OCC MMA voegt spannende gevechten toe aan programma in Amstelveen

OCC MMA voegt spannende gevechten toe aan programma in Amstelveen

Zaterdag 9 maart presenteert de nieuwe MMA-organisatie OCC (Orange Combat Championship) zich in Amstelveen met een professioneel Gala.

De ambitieuze organisatie die onder leiding staat van het Poolse echtpaar Magda en Chris Kulczycki heeft voormalig M1 promotor Ap Echteld ingehuurd voor de matchmaking en vechtsportbedrijf RINGS voor de organisatie van het evenement.

Verandering in het Programma

Oorspronkelijk was het plan om Striking MMA, een 'stand up discipline' met kleine MMA-handschoenen, te introduceren. Nederland lijkt echter nog niet klaar voor deze nieuwe vorm van vechtsport, en de Vechtsportautoriteit heeft nog geen goedkeuring gegeven.

Hoewel er achter de schermen gewerkt wordt aan de ontwikkeling van deze discipline, is besloten dat 9 maart te vroeg komt voor een officiële lancering.

Kickboksen als alternatief

Als alternatief zijn er kickbokswedstrijden toegevoegd aan het programma van het evenement. Deze wedstrijden zullen volgens de officiële regels plaatsvinden, met gebruik van 10 Oz handschoenen.

Dit benadrukt het belang van het staande gevecht binnen MMA, een aspect dat steeds meer aan populariteit wint.

De Locatie: Sporthal De Emergohal

De keuze voor Sporthal De Emergohal in Amstelveen als locatie voor dit evenement is een strategische zet. Deze hal staat al jaren bekend als een uitstekende plek voor vechtsportevenementen. De ambiance die OCC MMA hier gaat creëren, zal naar verwachting veel vechtsportliefhebbers aantrekken en hun verwachtingen overtreffen.

Informatie over de matchmaking en verdere details van het evenement zullen binnenkort bekendgemaakt worden. Dit gala belooft een belangrijke mijlpaal te worden in de wereld van de vechtsport, met een focus op de groeiende populariteit van MMA en kickboksen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws