NXT Take Over Stand and Deliver: Welke wedstrijden komen er? Nieuws
Nieuws

NXT Take Over Stand and Deliver: Welke wedstrijden komen er?

NXT Take Over Stand and Deliver: Welke wedstrijden komen er?

Tijdens WrestleMania week komt er een twee daagse evenement van WWE zelf: NXT TakeOver Stand and Deliver! NXT is de derde merk van WWE welke onder de leiding is van Triple H. Wat vroeger het ontwikkelingstraject was, klom de TV-show door zijn superieure booking en wedstrijden op naar de derde volwaardige brand van WWE. Hierdoor doet NXT ook PPV’s zelf in plaats van delen met Raw en SmackDown, om de kwaliteit van NXT te waarborgen.

Voor iedere TakeOver-dag zijn er vier wedstrijden. Bijna alle kampioenschappen van NXT en de NXT United Kingdom Championship van NXT UK staan op het spel. De meest notabele wedstrijden van TakeOver zijn Finn Balor vs Karrion Kross voor de NXT kampioenschap.

Lo Shirai vs Raquel Gonzalez voor de NXT vrouwenkampioenschap en een Unsanctioned Match, tussen voormalig Undisputed Era kompanen Adam Cole en Kyle O’Reilly. Voor een Unsanctioned Match zijn er geen regels naast dat de wedstrijd overal gewonnen kan worden. Hierbeneden is de huidige versie van de card (natuurlijk onder voorbehoud).

Nacht 1:

NXT Women’s Championship: Io Shirai (c) vs Raquel Gonzalez

Vacant NXT Tag Team Championship: Grizzled Young Veterans vs Legado Del Fantasma vs MSK

6-man’s gauntletwedstrijd om de nieuwe uitdager van de North American Championship voor Night 2 bekend te maken.

NXT United Kingdom Championship: WALTER (c) vs Tommaso Ciampa

Nacht 2:

NXT Championship: Finn Balor (c) vs Karrion Kross

Unsanctioned: Adam Cole vs Kyle O’Reilly

NXT North American Championship: Johnny Gargano (c) vs winnaar van de gauntletwedstrijd op Nacht 1

NXT Cruiserweight Championship Unification Ladder: Jordan Devlin (huidige kampioen) vs Santos Escobar (interim kampioen)De eerste nacht wordt op 7 april uitgezonden op het USA Network. Hierdoor is de aflevering in Nederland pas op 9 april legaal te kijken op het WWE Network. De tweede nacht wordt live op de nacht van 8 op 9 april op WWE Network uitgezonden om 02:00 Nederlandse tijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws