Nieuwe vriendin voor kickbokskampioen Rico Verhoeven Nieuws
Nieuws

Nieuwe vriendin voor kickbokskampioen Rico Verhoeven

Nieuwe vriendin voor kickbokskampioen Rico Verhoeven
Nieuwe vriendin voor kickbokskampioen Rico Verhoeven

Lang heeft het niet geduurd voor GLORY Kickbokskampioen Rico Verhoeven om een nieuwe liefde te vinden. Althans zo beweerd Shownieuws.

De kickbokskampioen Verhoeven lijkt een nieuwe liefde te hebben gevonden. Eerder dit jaar maakte Verhoeven bekend dat hij en zijn vriendin Jacky Duchenne na 13 jaar uit elkaar gingen. Nu zegt Shownieuws dat de top atleet gevallen is voor een 27-jarige dame genaamd Felicia.

Verhoeven die goed bevriend is met bekende Nederlander Joseph Klibansky zou Felicia op een feest van hem hebben ontmoet. Verhoeven en Klibansky brengen veel tijd met elkaar en zijn goede vrienden.

Ontkennen

Shownieuws zegt dat Felicia eerst ontkende tegenover hen Rico Verhoeven "überhaupt te kennen". Maar later trok zij dit weer in. Rico Verhieven woont nog wel samen in een huis met Jacky Duchenne en hun drie kinderen.

KLIK HIER VOOR FOTO'S VAN RICO'S NIEUWE VRIENDIN

Het huis van de topkickbokser zou inmiddels wel te koop staan. Rico en Jacky zijn nooit met elkaar getrouwd geweest. Wel waren zij elkaars steun en toeverlaat. Er werd dan ook met verbazing gerangeerd op het nieuws dat het stel uit elkaar ging.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws