TEENTJE AUW: UFC-vechter loopt gruwelijke blessure op MMA Nieuws
MMA Nieuws

TEENTJE AUW: UFC-vechter loopt gruwelijke blessure op

TEENTJE AUW: UFC-vechter loopt gruwelijke blessure op

De MMA-kooi dient te zorgen voor een veilige omgeving waar vechters hun ding kunnen doen. Echter blijkt dat deze ook kan zorgen voor gruwelijke blessures. Dit ervaarde UFC-vechter Herbert Burns tijdens UFC 250.

Teentje auw

Burns nam het op tegen veteraan Evan Dunham in de eerste wedstrijd van het UFC 250-evenement op zaterdag in Las Vegas. Burns was in staat om Dunham in de eerste momenten van de eerste ronde naar het canvas te brengen. Hij nam Dunham in een flinke klem maar stopte zijn teen in het hek van de MMA-kooi.

Dunham verloor maar Burns bijna zijn teen. Na het verslaan van Dunham werd Herbert Burns hinkend rond de kooi gezien. Na het indienen van Evan Dunham werd Herbert Burns hinkend rond de kooi gezien. UFC-commentator Joe Rogan merkte op en zei: "Het lijkt erop dat Herbert zichzelf pijn heeft gedaan".

Hij bloedt echt

Vervolgens bevestigde Burns de blessure: "Mijn voet bloedt echt. Ik denk dat toen ik hem tegen de kooi probeerde te duwen, mijn linkervoet door de kooi ging en een enorme snee veroorzaakte. Ik bloed, maar het komt wel goed. "

Het blijkt dat Burns niet overdreef over de ernst van de wond. UFC dokter Greg Hsu plaatste wat foto's van de gehechte teen van Burns op Social Media. MMA-vechten ja, maar tegen de kooi verlies verlies je het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws