Nieuwe tegenstander voor Buakaw op Kunlun 69 Nieuws
Nieuws

Nieuwe tegenstander voor Buakaw op Kunlun 69

Nieuwe tegenstander voor Buakaw op Kunlun 69

Kunlun heeft voor 4 februari drie grote wijzigingen op zijn Kunlun Fight 69 kaart aangebracht

De Thaise super ster zou oorspronkelijk worden geconfronteerd met de Chinese superster Hu Yafei, maar de promotie kondigde eerder vandaag een nieuwe tegenstander aan, met Nayanesh Ayman als een late vervanging voor Buakaw. Ayman, afkomstig uit Congo, is al tijden bezig om Buakaw uit te dagen sinds zijn controversiële verlies aan Superbon Banchamek op Kunlun Fight 65. Het gevecht vindt plaats op 4 februari in Guiyang, China, als onderdeel van de finale van het Clash of Titans-toernooi. Kunlun heeft ook twee MMA-gevechten toegevoegd aan de kaart. In 2016 stond Nayanesh Ayman tegenover Warren Stevelmans op Enfusion Live #42 in Madrid.

Vlieggewicht titelgevecht tussen Zhang Meixuan en Oscar Suarez is verwijderd

Voormalig kampioen weltergewicht Zhang Lipeng zal op zoek zijn naar de titelstrijd als hij geconfronteerd wordt met de Italiaan Italcal Goncalves. De Chinese Yan Xibo ontmoet de Amerikaanse Khama Worthy in een vedergewicht partij. Een eerder aangekondigd vlieggewicht titelgevecht tussen Zhang Meixuan en Oscar Suarez is verwijderd. Zhang, die momenteel op een drie-gevechten record staat, zal nu het Japanse vlieggewicht Tsubasa Akiyama tegenkomen in een niet-titel wedstrijd. Akiyama heeft de afgelopen jaren gevochten onder de vlag van DEEP en Shooto en dit is zijn eerste gevecht bij Kunlun in februari.

Aangepaste Fight Card Kunlun fight 69

Interessant is dat een veel gehyped gevecht tussen Yodsanklai Fairtex en Enriko Kehl niet werd toegevoegd aan de nieuwste line-up van Kunlun, ondanks het feit dat beide vechters het gevecht op sociale media actief promoten.

Buakaw Banchamek tegen Nayanesh Ayman
Seksan Somai tegen Wang Wenfeng
Vitaly Gurkov tegen Zhang Yang
KLF 100+kg Championship Semifinale: Iraj Azizpour tegen Asihati
KLF 100+kg Championship Semifinale: Felipe Stievano tegen Roman Kryklia
KLF 70kg Championship Reserve: Takuya Imamura tegen Kong Lingfeng
KLF 70kg Championship Semifinale: Sergii Kuliaba tegen Superbon Banchamek
KLF 70kg Championship Semifinale: Marat Grigorian tegen Dzianis Zuev
Andrei Kulebin tegen Gu Hui
Laetitia Madjene tegen Wang Kehan

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws