'Niet te stoppen'! McGregor geeft update over beenblessure (video)
Home / Nieuws / ‘Niet te stoppen’! McGregor geeft update over beenblessure (video)

‘Niet te stoppen’! McGregor geeft update over beenblessure (video)

Conor McGregor zal waarschijnlijk niet snel weer in actie komen. Echter begint het zeker te kriebelen om weer in actie te komen. McGregor liep breuken op aan zijn scheenbeen en kuitbeen, wat resulteerde in een nederlaag tegen Dustin Poirier tijdens UFC 264 in juli dit jaar.

Zoals McGregor het stelt, wil hij al weer in actie komen, zelfs als hij luistert naar zijn artsen die anders zeggen. ,,Ik heb het gevoel dat ik nu zou kunnen trappen”, zei McGregor.

,,Ik heb echt het gevoel dat ik nu zou kunnen trappen, maar ik moet gewoon naar de dokters luisteren, naar de mensen die me begeleiden. Dat is wat ik tot nu toe heb gedaan, ik heb mezelf toegewijd aan het werk en ik ben weer op de been. Het is zo goed om weer op de been te zijn.”

Duurt nog even

Met een comeback die naar verwachting pas ergens in 2022 zal plaatsvinden, blijft McGregor geduldig en ook resoluut dat hij weer op hoog niveau zal vechten.

,,Ik heb nog een lange weg te gaan, ik wil niet te veel op de zaken vooruitlopen, zoals ik al zei, ik heb het gevoel dat ik nu kan trappen, ik krijg nog niet het advies om te trappen. Maar ik kom terug. Denk je dat een gebroken bot me zal stoppen? Denk nog eens na”, aldus een zelfverzekerde McGregor.

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page