Nieky Holzken verdedigd 3 februari 2018 zijn Benelux bokstitel Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken verdedigd 3 februari 2018 zijn Benelux bokstitel

Nieky Holzken verdedigd 3 februari 2018 zijn Benelux bokstitel

3 februari is er een prof boks gala Nieky Holzken zal in de hoofd partij van de avond zijn Benelux titel verdedigen

Het Boks Gala zal zeven partijen bevatten en wordt gehouden in Helmond de naam van tegenstander van Holzken word zo snel mogelijk bekend gemaakt. Al eerder werd bekend gemaakt dat Nieky Holkzen buiten Glory Kickboxing mocht gaan vechten. Al eerder maakte hij uitstapjes naar het boksen en deed mee aan het Ben Bril Memorial. Nieky Holzken verdedigd 3 februari 2018 zijn Benelux bokstitel.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Nieky Holzken heeft een goede achtergrond in het boksen

In 2016 vocht Nieky Holzken zijn zevende professionele bokswedstrijd in zijn woonplaats Helmond. Zijn tegenstander was de toenmalige nummer 3 van Nederland, Farouk Daku. De 29-jarige Daku heeft 18 van zijn 25 professionele gevechten gewonnen. Een dag na zijn gevecht vloog Nieky Holzken naar Amerika, waar hij zich aansloot bij de Blackzillians, waar hij zich ging voorbereiden op het GLORY weltergewicht Contender Tounament.

Boks jeugdgala in Helmond

op 4 februari is er een jeugd kickboksgala t/m 15 jaar ook in Helmond voor inschrijvingen mail@tommieweber.nl. Lijkt het je leuk mee te doen neem dan contact op met de organisatie,

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws