Nieky Holzken mag buiten Glory vechten! Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken mag buiten Glory vechten!

Nieky Holzken mag buiten Glory vechten!

Goed nieuws voor Nieky Holzken hij mag vechten voor andere vechtsport organisaties uitkomen

Via Twitter social media maakte Holzken het wereldkundig dat hij naast Glory ook voor andere organisaties mag uitkomen, op zich niet iets nieuws voor Glory want ook andere vechters zoals Robin van Roosmalen die voor FFC uitkomt naast Glory, vechten ook al voor andere organisaties.

Top nieuws voor Holzken

Dat het top nieuws is voor Holzken is zeker, hij is immers een allround vechter die bijvoorbeeld in het boksen niet zal misstaan. Ook ander grote organisaties zoals Kunlun, of wellicht Muay Thai organisaties zouden zomaar eens kunnen aankloppen. Een ding is zeker Nieky verdiend meer gevechten dan dat hij nu onder Glory heeft gehad.

Enfusion wellicht de meest logische keuze

Om dicht bij huis te blijven is Enfusion wellicht de meest logische keuze? Immers vechten daar in 2018 een aantal bekende vechters zoals Albert Kraus, Andy Souwer en zelfs Buakaw Banchamek waar Nieky in het verleden al eens tegen heeft gevochten. Dat zou een mooie fight card opleveren!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws