Nate Diaz uitgedaagd voor MMA-gevecht door stalker: 'Jake Paul dwars liggen' Nieuws
Nieuws

Nate Diaz uitgedaagd voor MMA-gevecht door stalker: 'Jake Paul dwars liggen'

Nate Diaz uitgedaagd voor MMA-gevecht door stalker: 'Jake Paul dwars liggen'

Dillon Danis is niet iemand die stof laat neerdalen na zijn recente bokswedstrijd, en hij kijkt nu al uit naar zijn volgende tegenstander in de vorm van voormalig UFC-uitblinker Nate Diaz. Wat echter intrigerend is, is dat Danis niet op zoek is naar een bokswedstrijd, maar ernaar verlangt om het op te nemen tegen Diaz in een MMA-gevecht.

De aanleiding voor deze uitdaging komt voort uit recente berichten die aangeven dat Misfits Boxing, de organisatie verantwoordelijk voor zijn confrontatie met Paul, overweegt om MMA-gevechten op te nemen in hun boksevenementen. Deze gedurfde zet is Danis niet ontgaan. Nadat hij had gehoord over de plannen van Misfits om zich in MMA te wagen, aarzelde Danis niet om de handschoen op te nemen. De MMA-vechter verklaarde onmiddellijk dat een potentieel gevecht tussen hem en Diaz voor hem een "gemakkelijke betaaldag" zou betekenen.

Danis was onlangs te zien in een bokswedstrijd tegen de social media-sensatie Logan Paul in de Manchester Arena in Engeland op 14 oktober. Hun co-main event strijd ontvouwde zich tijdens Misfits X DAZN: The Prime Card. Het gevecht eindigde in een verrassende wending, waarbij 'Logan Paul' werd uitgeroepen tot winnaar door diskwalificatie nadat Danis probeerde een guillotine-wurging toe te passen op zijn tegenstander. Danis stalkte voorafgaande aan het gevecht Logan Paul en diens vriendin dagelijks met de meest beledigende berichten op social media,

Dillon Danis wil Jake Paul voor zijn

Na zijn nogal teleurstellende optreden in zijn meest recente bokspoging, zat Dillon Danis met Piers Morgan voor een interview, waarin hij zijn interesse in vechten voor de UFC onthulde: "Ik wil naar de UFC. Ik denk dat de UFC nu mijn potentieel zal zien in het verkopen van gevechten en dergelijke. Gisteren maakte de organisatie van Jake Paul bekend dat deze een MMA-gevecht heeft geaccepteerd tegen Nate Diaz.

"Jake Paul zal niet nog een keer boksen tegen Nate Diaz:, verklaarde Most Valuable Promotions. "Jake heeft ja gezegd om bij PFL tegen Nate Diaz een MMA-wedstrijd te vechten." Het lijkt erop dat Danis wellicht Jake Paul voor wil zijn door Nate Diaz bij MisFits te bevechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws