Nate Diaz slaat terug naar Jake Paul! 'Zit hier niet op te wachten' Nieuws
Nieuws

Nate Diaz slaat terug naar Jake Paul! 'Zit hier niet op te wachten'

Nate Diaz slaat terug naar Jake Paul! 'Zit hier niet op te wachten'

Nate Diaz wijst geruchten over MMA-revanche met Jake Paul af: "Nee, we boksen" zegt Diaz die een kooigevecht niet ziet zitten.

Nate Diaz heeft schijnbaar de geruchten over een mogelijke mixed martial arts-revanche met Jake Paul in de toekomst van de hand gewezen. Eerder deze maand stond Nate Diaz tegenover Jake Paul tijdens diens professionele boksdebuut. Helaas voor de koning van Stockton verliep het gevecht niet zoals gehoopt en behaalde Paul een vrij eenzijdige beslissingsoverwinning.

Sindsdien zijn er veel speculaties over een rematch tussen hen in de mixed martial arts-wereld. Er is ook gesproken over een prijzenpot van $10 miljoen, wat, zoals je je kunt voorstellen, behoorlijk verleidelijk zou zijn voor Nate. Aan de andere kant lijkt hij te genieten van zijn recente overstap naar de boksring.

In een recente tweet stuurde Diaz een duidelijke boodschap over wat er als volgende voor hem komt. Diaz houdt voet bij stuk "Nee, we boksen" Het enige dat zeker is over Nate Diaz, is dat niets zeker is. Hij is een van de meest onvoorspelbare persoonlijkheden in de geschiedenis van vechtsporten, zowel binnen als buiten de actieve competitie.

Ondertussen lijkt Jake Paul vastbesloten om zijn bokscarrière voort te zetten, maar hij heeft ook een overeenkomst met de PFL. Nate Diaz zou duidelijk de grote favoriet zijn als ze binnen de kooi zouden vechten. Tegelijkertijd weet niemand hoe 'The Problem Child' er in die omgeving uit zou zien - en de bizarre aard van de match-up alleen al zou genoeg zijn om mensen te laten afstemmen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws