Murat Aygun treft Danyo Ilunga tijdens Big Game Bochum K-1 Nieuws
Nieuws

Murat Aygun treft Danyo Ilunga tijdens Big Game Bochum K-1

Murat Aygun treft Danyo Ilunga tijdens Big Game Bochum K-1

Op 10 maart 2018 zal de tweede editie van Big Game in het RuhrCongress Bochum Duitsland plaatsvinden

Topatleten uit binnen- en buitenland presenteren zich in dit MMA, K-1 en Boksen evenement. Een van de headliners zal Murat Aygun tegen Danyo Ilunga zijn op deze monstershow. monstershow. Het duel tussen de Duitse-Congolese Glory vechters Danyo Ilunga en de Nederlands-Turkse ISKA wereldkampioen Murat Aygun beloofd vuurwerk in het Big Game Finest Mixed Martial Arts & K1 Kickboxing Gala in Bochum.

Murat Aygun treft Danyo Ilunga tijdens Big Game Bochum K-1

Danyo Ilunga heeft een technisch veeleisende vechtstijl en was lange tijd de absolute wereldleider in kickboksen.

Al geruime tijd wordt de Duitse Congolees ondersteund door Remy Bonjasky en Garip Ilbay. Dat was ook belangrijk omdat in het recente verleden zijn sterke balans enigszins scheuren opliep. Met nederlagen tegen Ariel Machado, Michael Duut en Mourat Buzidi moest hij een langdurige afwezigheid in Glory verduren. Met een overwinning tegen Murat Aygun wil de K1-ster weer op het goede spoor komen. De vaardigheid en het talent heeft Ilunga altijd alleen mist het resultaat.

Murat Aygun won high-class partijen, waaronder tegen Tarik Khabez en Erol Zimmermann

De protégé van Peter Aerts heeft naam gemaakt met zijn dominante vechtstijl in de scene. Met een overwinning op Ilunga kon Aygun zijn trofeeëncollectie uitbreiden met de beste sterren. Meest recent daagde de Turk WKU-wereldkampioen Michael Smolik uit. Een zwaargewicht K1 gevecht van superlatieven, waarin niet alleen de fans van beide kampen waar voor hun geld zullen krijgen. De koppeling is een duel tussen twee aanvallende vechters met onderscheidende stijlen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws