Muay Thai vechter slaat tegenstander knock-out tijdens demo - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Muay Thai vechter slaat tegenstander knock-out tijdens demo

Muay Thai vechter slaat tegenstander knock-out tijdens demo

Muay Thai vechter Buakaw slaat tegenstander knock-out tijdens vriendschappelijk gevecht

Muay Thai vechter Buakaw mocht in 2013 een tijdje niet vechten na een onsportief incident. Om toch rond te komen, nam hij deel aan een aantal demo thaiboks wedstrijden.

Een van deze demowedstrijden vond plaats op het eerste evenement van Max Muay Thai in 2013. De Amerikaan Malik Watson was de eerste vechter om Buakaw in de eerste demo wedstrijd te bevechten. Blijkbaar weet Buakaw niet wat een “demo” betekent of Watson had hem geprikkeld, omdat de demo snel in een echt gevecht veranderde.

Alles leek goed te beginnen, aangezien de vechters zich bezighielden met een aantal vooraf demo’s zoals het sparren via kicking pads en zo de fans vermaakte. De eerste ronde leek te gaan zoals verwacht, Watson daagde Buakaw een beetje uit, maar alles lijkt erop dat het goed was tussen de twee. Buakaw leek zich uitstekend te vermaken, maar toen de tweede ronde begon sloeg het als een radslag om.

Watson had moeten weten dat er iets fout was zodra de tweede ronde begon. Hij wil groeten doormiddel van het aantikken van elkaars handschoenen, Buakaw weigert dit, in plaats daarvan slaat hij hem in het gezicht. Buakaw drijft de intensiteit op en het is heel duidelijk dat hij niet langer speelt maar echt wil vechten.

Watson heeft geen optie maar om terug te vechten, ondanks zijn inspanningen begint Buakaw het op te geven. Een harde rechtse doet pijn bij Waston en in een regelmatige strijd zou de scheidsrechter waarschijnlijk ingrepen hebben en hem 8 tellen hebben toegekend, omdat hij duidelijk pijn had. Omdat dit een demo was waar dit niet gebeuren mocht, gaat het gevecht door en Buakaw doet Watson weer pijn. Deze keer gaat hij weg om te herstellen voordat hij verder gaat met zijn aanval. Een linkerhand van Buakaw eindigt op Watson en het is voorbij.

Bekijk de video van Buakaw die deze demo wedstrijd iets te serieus neemt en zijn tegenstander neerslaat.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page