'Motherf*cker!' Jake Paul escaleert oorlog met UFC-baas White Nieuws
Nieuws

'Motherf*cker!' Jake Paul escaleert oorlog met UFC-baas White

'Motherf*cker!' Jake Paul escaleert oorlog met UFC-baas White

De vete tussen Jake Paul met Dana White vertoont geen tekenen van vertraging. Sterker nog de YouTuber die bokser werd gooide vandaag flink kolen op het vuur. Paul zette zijn strijd met White op zondag voort, na een paar intense uitwisselingen via sociale media dit weekend (lees verder onder Instapost).

Paul daagde de UFC-president uit om het salaris van vechters te verhogen en langdurige gezondheidszorg voor zijn selectie te bieden, waarbij hij zwoer dat hij zijn eigen ontluikende bokscarrière zou beëindigen en de achthoek zou betreden met Jorge Masvidal als White deze voorwaarden zou accepteren. Hij wil ook dat White de komende tien jaar op drugs wordt getest.

Lelijkerd

White reageerde later en herhaalde zijn eerdere bewering dat Paul een gebruiker van steroïden is. Waarbij hij zich afvroeg of Paul zijn verklaring vol met verwijten zelf schreef, en voegde eraan toe dat hij niet gelooft dat Paul een pay-per-view kanon is, naast andere beledigingen.

Paul heeft sindsdien een reactie gegeven waarin hij White berispt omdat hij zijn specifieke punten niet heeft behandeld. ,,Je bent gewoon een jaloerse, lelijke f*ck. Je weet niet wat echt geluk is. Jij bent de definitie van een verdomd ongelukkige miljardair die dacht dat geld hun leven zou verbeteren. Ik heb medelijden met je", aldus Paul.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws