'Moordend gevecht!' Holzken vs Sexyama zal snel eindigen voorspelt expert Nieuws
Nieuws

'Moordend gevecht!' Holzken vs Sexyama zal snel eindigen voorspelt expert

'Moordend gevecht!' Holzken vs Sexyama zal snel eindigen voorspelt expert

De spanning stijgt voor het aankomende gevecht tussen Nieky Holzken en Yoshihiro 'Sexyama' Akiyama, dat morgen plaatsvindt in de Ariake Arena in Tokyo, Japan.

Topvechter Aung La N Sang, de voormalige ONE Championship dubbelkampioen, heeft een gedurfde voorspelling gedaan over de uitkomst van dit gevecht: het zal niet verder komen dan de eerste ronde.

Analyse van een expert

Aung La N Sang, met zijn ervaring als voormalige ONE FC kampioen en trainingen bij Kill Cliff onder leiding van de Nederlandse topcoach Henri Hooft, heeft een diepgaand inzicht in wat Nederlandse topvechters in de ring kunnen bereiken. Na het verliezen van zijn ONE lichtzwaar- en middengewicht titels aan de Nederlandse BJJ-sensatie Reinier de Ridder, heeft Aung La een uniek perspectief op de capaciteiten van Nederlandse vechters.

"Ik denk niet dat het voorbij de eerste ronde komt, het is gewoon waanzin dat Sexyama voor dit gevecht getekend heeft," zegt Aung La. Hij benadrukt de kracht van Nieky Holzken als kickbokser en bokser, en uit zijn twijfels over de kansen van Sexyama om dit te overleven.

Nieky Holzken gaat Sexyama slopen

Het gevecht, dat onder speciale regels plaatsvindt, omvat een ronde boksen, een ronde Muay Thai, en een ronde MMA. Voor Sexyama, die bekend staat om zijn vaardigheden op de grond, zal het een uitdaging zijn om de eerste twee rondes te overleven tegen de staande vechtkunsten van Holzken. Volgens Aung La wordt dit een zware opgave voor Sexyama, gezien de veelzijdigheid en kracht van Holzken in zowel boksen als kickboksen.

Dit gevecht belooft een spannende confrontatie te worden tussen twee ervaren vechters, elk met hun eigen unieke stijl en vaardigheden. Met de voorspelling van Aung La N Sang in gedachten, kijken fans reikhalzend uit naar wat ongetwijfeld een spectaculaire match zal worden in de Ariake Arena.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws