Moord op Rapper Tupac! Bekende bokser doet bekentenis na 27 jaar over gruweldaad Nieuws
Nieuws

Moord op Rapper Tupac! Bekende bokser doet bekentenis na 27 jaar over gruweldaad

Moord op Rapper Tupac! Bekende bokser doet bekentenis na 27 jaar over gruweldaad

Floyd Mayweather het Amerikaanse boksicoon beweerd ooggetuige te zijn geweest van de moord op Rapper Tupac.

Voormalig bokskampioen, Floyd Mayweather, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan over de dood van de legendarische Amerikaanse rapper, Tupac Shakur. Tupac overleed op 13 september 1996 op 25-jarige leeftijd na een schietpartij in Las Vegas.

Volgens Mayweather was hij getuige van de gebeurtenissen op die noodlottige dag toen de rapper werd neergeschoten en naar het ziekenhuis werd gebracht, zevenentwintig jaar geleden.

Floyd Mayweather zag de moord op rapper Tupac

"De auto stopte hier en schoot Tupac neer," zei Mayweather terwijl hij het incident levendig beschreef in een video die sindsdien viraal is gegaan op sociale media. "De auto ging die kant op, ik stond hier, precies hier in 1996, waar Tupac werd vermoord," voegde hij eraan toe.

Tupac werd wijdverbreid bewonderd om zijn revolutionaire levensstijl en zijn raptalent. Hij wordt beschouwd als een van de grootste rappers aller tijden vanwege zijn invloed op het genre.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws