Ophef! Bokslegende Mayweather shopped bij Gucci met zwaarbewapende beveiligers Nieuws
Nieuws

Ophef! Bokslegende Mayweather shopped bij Gucci met zwaarbewapende beveiligers

Ophef! Bokslegende Mayweather shopped bij Gucci met zwaarbewapende beveiligers

Bokslegende Floyd Mayweather heeft de aandacht getrokken toen hij werd omringd door speciale eenheden tijdens zijn vakantie in Zuid-Afrika. De bekende bokser werd vergezeld door zwaar bewapende beveiliging nadat hij maar liefst $7 miljoen had uitgegeven in een Gucci-winkel.

Mayweather, die bekend staat om zijn extravagante levensstijl en liefde voor luxeartikelen, was bezig met wat ontspannen winkelen tijdens zijn verblijf in Afrika. Hij besloot een bezoek te brengen aan een Gucci-winkel en liet daar zijn sporen na in de vorm van een aanzienlijk bedrag aan uitgaven.

Zware beveiliging omringt Mayweather na opvallende uitgave in Zuid-Afrika

De enorme uitgave van Mayweather trok de aandacht van zowel de medewerkers van de winkel als het publiek. De beveiliging van de bokser was alert en waakte over zijn veiligheid te midden van de menigte. Special forces-eenheden werden ingezet om een veilige omgeving te waarborgen en ervoor te zorgen dat er geen onvoorziene incidenten zouden plaatsvinden.

Het incident in de Gucci-winkel heeft geleid tot speculatie en discussie onder fans en media over Mayweather's extravagantie en financiële situatie. Hoewel sommigen bewondering hebben voor zijn vermogen om zoveel geld uit te geven, hebben anderen vragen gesteld over de verantwoordelijkheid en duurzaamheid van dergelijke extravagante uitgaven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws