Mohammed Jaraya maakt zijn debuut bij GLORY tegen Miles Simson Nieuws
Nieuws

Mohammed Jaraya maakt zijn debuut bij GLORY tegen Miles Simson

Mohammed Jaraya maakt zijn debuut bij GLORY tegen Miles Simson

GLORY heeft een knal partij in het verschiet Mohammed Jaraya maakt zijn debuut tegen Miles Simson

Al eerder melden wij dat Jaraya zijn debuut zou maken bij GLORY 51 Rotterdam, wie de GLORY 51 Fight Card in de gaten houdt heeft kunnen zien dat er één partij nog niet ingevuld was, en als TBA op de lijst stond! Daar stond de naam Miles Simson (Vos Gym/Real Fighters), en als je verder onderzoek doet dan zie je dat deze veel in zijn mars heeft. Een ervaren vechter die bijvoorbeeld in 2016 tegen Nonsai Sor Sanyakorn naar het canvas verwees, en zeker geen "walk in the park" zal zijn voor Jaraya!

Mohammed Jaraya maakt zijn debuut bij GLORY tegen Miles Simson

Jaraya het veelbesproken talent

Dat Jaraya een veelbesproken vechter en talent is staat buiten kijf, hij heeft zo zijn ups and downs gehad, laten wij het daar bij laten. Een publiekslieveling met een randje, maar dat maakt hem juist de vechter die men wil zien. Hij vocht bij Enfusion waar veel mensen hem hebben zien schitteren in de ring en waar hij zijn reputatie opbouwde, nu dus een debuut bij GLORY, en nog wel op het evenement waar Badr Hari zijn return maakt tegen topper Hesdy Gerges.

Verdiende overstap naar GLORY

De overstap naar GLORY is zeker verdiend door Jaraya die door omstandigheden helaas te weinig van zich zelf heeft kunnen laten zien de afgelopen twee jaar. Wij zullen hier niet te diep op ingaan maar laten wij het er op houden dat men hem niet blijkt te kunnen stoppen in zijn weg naar de absolute top. Hij zal er voor moeten vechten, maar he thats the game. Wij zien hem graag in de ring bij GLORY en hopen op een vuurwerk partij! Volgens bronnen blijft Jaraya wel onder management van Enfusion.

Mohammed Jaraya tekende eerder vandaag een contract met GLORY voor een partij op 3 maart tegen Miles Simson. Na het tekenen volgde enkele interviews bij Colosseum gym. Mohammed 'the destroyer' Jaraya gaat op 77kg vechten op het GLORY 51 Rotterdam event. Zie video hieronder!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws