Mohammed Jaraya tekent contract bij GLORY Kickboxing Nieuws
Nieuws

Mohammed Jaraya tekent contract bij GLORY Kickboxing

Mohammed Jaraya tekent contract bij GLORY Kickboxing

GLORY 51 krijgt er een top gevecht bij, nu Mohammed Jaraya een contract heeft getekend!

Op zijn Instagram maakte Jaraya al bekend dat men zijn accounts in de gaten moest houden voor groot opkomend nieuws over zijn volgende partij. Nu blijkt dat hij een contract heeft getekend bij GLORY en zal aantreden binnen het vechters rooster op GLORY 51 Rotterdam. Hij zal daar op het programma staan in een super line up want immers maakt Badr Hari daar zijn comeback. Badr zal in Hesdy Gerges zijn tegenstander zien, in wat een mooie zwaargewicht partij belooft te worden. Nu dus Jaraya is toegevoegd maakt GLORY een super goede move.

Eerder geschorst voor Nederland door de Sectie Ringsporten FOG

Eerder in 2017 werd Jaraya nog geschorst voor twee jaar door de Sectie Ringsporten FOG,hij mocht daardoor twee jaar niet in Nederland de ring in. Jaraya zocht zijn heil in het buitenland waar hij wel mocht vechten. Echter blijkt dat hij nu dus voor GLORY wel de ring zal gaan betreden. Een welkome aanvulling voor het vechters rooster van GLORY, en zeker voor de fans. Deze sympathieke vechter is in veler ogen te lang weggeweest uit de Nederlandse kickboks scene. Al eerder dit jaar ontvingen wij signalen dat GLORY interesse had in Jaraya.

Maandag volledige vechtkaart voor GLORY vrij gegeven

Morgen, maandag 15 januari wordt de volledige Fight Card van glory 51 vrijgegeven, ongetwijfeld zal Jaraya daar op staan en zal zijn tegenstander ook bekend worden gemaakt. Nodeloos te zeggen dat met de komst van Jaraya naar GLORY er een geweldige vechter is toegevoegd. Hij staat bekend om spektakel in de ring en heeft een groot aantal fans. En wat mooier om je debuut te maken bij de grootste kickboks organisatie ter wereld, waar ook de rentree van Badr Hari plaatsvindt. GLORY heeft de komst van Jaraya nog niet officieel bevestigd maar de goed ingelichte John Do maakte via Twitter de stap naar GLORY wereldkundig.

Big news is coming about my upcoming fight!! Stay tuned??

Een bericht gedeeld door Mohammed Jaraya (@officialjaraya) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws