'Moeilijk!' Lockdown staat Glory evenement februari in de weg?
Home / Nieuws / ‘Moeilijk!’ Lockdown staat Glory evenement februari in de weg?

‘Moeilijk!’ Lockdown staat Glory evenement februari in de weg?

Staat Lockdown Glory evenement februari in de weg?

Glory kondigde afgelopen oktober aan in februari 2022 met een groots evenement te komen. Echter met de huidige lockdown lijkt dit niet zo zeker te zijn.

De aangekondigde lockdown tot 14 januari in verband de coronapandemie kwam hard aan. Deze kwam onverwacht en ook in de vechtsportwereld gooit deze flink wat roet in het eten. Planningen kunnen op de schop of worden helemaal van tafel geveegd.

Nog erg onzeker

Glory de grootste kickboks organisatie ter wereld werd al eerder getroffen tijdens de eerste lockdown waardoor een aantal evenementen werden afgeblazen. ,,We zijn druk bezig naar de opties te kijken, want ze maken het ons wel moeilijk met al die maatregelen”, aldus een woordvoerder van Glory op de vraag van onze redactie of februari wel doorgaat.

Eerder moest Glory net als collega vechtsport organisaties creatief omgaan met de mogelijkheden. Er werden evenementen gehouden zonder publiek en via betaald online kijken, het Pay Per View model. Dit werd goed ontvangen. Dit haalt het niet bij een evenement met live publiek, of Glory snel met nieuws komt is nog niet bekend.

Bekijk ook

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

‘Waar is mijn f*cking contract?’ Kooivechter daagt UFC-baas uit

De indrukwekkende vertoning markeerde de tweede opeenvolgende overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page