'Moeilijk!' Lockdown staat Glory evenement februari in de weg? Nieuws
Nieuws

'Moeilijk!' Lockdown staat Glory evenement februari in de weg?

'Moeilijk!' Lockdown staat Glory evenement februari in de weg?

Glory kondigde afgelopen oktober aan in februari 2022 met een groots evenement te komen. Echter met de huidige lockdown lijkt dit niet zo zeker te zijn.

De aangekondigde lockdown tot 14 januari in verband de coronapandemie kwam hard aan. Deze kwam onverwacht en ook in de vechtsportwereld gooit deze flink wat roet in het eten. Planningen kunnen op de schop of worden helemaal van tafel geveegd.

Nog erg onzeker

Glory de grootste kickboks organisatie ter wereld werd al eerder getroffen tijdens de eerste lockdown waardoor een aantal evenementen werden afgeblazen. ,,We zijn druk bezig naar de opties te kijken, want ze maken het ons wel moeilijk met al die maatregelen", aldus een woordvoerder van Glory op de vraag van onze redactie of februari wel doorgaat.

Eerder moest Glory net als collega vechtsport organisaties creatief omgaan met de mogelijkheden. Er werden evenementen gehouden zonder publiek en via betaald online kijken, het Pay Per View model. Dit werd goed ontvangen. Dit haalt het niet bij een evenement met live publiek, of Glory snel met nieuws komt is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws