Verhoeven, Hari én Overeem februari in actie! 'Glory pakt stevig door'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Verhoeven, Hari én Overeem februari in actie! ‘Glory pakt stevig door’

Verhoeven, Hari én Overeem februari in actie! ‘Glory pakt stevig door’

Rico Verhoeven, Badr Hari en Alistair Overeem zullen naar alle waarschijnlijkheid begin volgend jaar te zien zijn in het Gelredome. Glory Kickboxing die afgelopen weekend voor ruim 17.000 live fans een top evenement verzorgde zet stevig door.

Tegen Nu.nl zegt Pierre Andurand de grote man achter de organisatie dat hij zeer tevreden is over het evenement van afgelopen weekend. Hij verteld dan ook dat er een super evenement aankomt welke gepland staat op 17 februari 2022, Glory 80. ,,We gaan er echt een groot evenement van maken, met alle grote namen”, zei Andurand. ,,We willen dit evenement zoveel mogelijk impact geven.”

Glory Collision 3 en Glory 79 van afgelopen weekend was de op een na grootste voor Glory. In 2019 toen Verhoeven tegenover Badr Hari stond waren er 32.000 fans in het Gelredome, door de coronamaatregelen mochten er ditmaal maar de helft naar binnen.

Mooie cijfers

,,Erg mooi dat we deze cijfers hebben kunnen halen”, aldus Andurand. ,,Dit evenement is winstgevend en dat hebben we nodig om te kunnen groeien. Alleen zo kunnen we in de toekomst meer evenementen organiseren en een mooi platform bieden aan vechters om hun carrière op te bouwen.”

Voor de fans staat er dus een mooi evenement in de steigers. Of Verhoeven in februari zijn titel verdedigd is nog niet bekend, geruchten over een 8-man zwaargewicht toernooi doen de ronde. Het blijft dus nog even spannend tot volgend jaar.

Bekijk ook

Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen heeft serieuze spieren kunnen opbouwen

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page