UFC 249: MMA-vechters krijgen anti coronavirus instructies Nieuws
Nieuws

UFC 249: MMA-vechters krijgen anti coronavirus instructies

UFC 249: MMA-vechters krijgen anti coronavirus instructies
UFC 249: MMA-vechters krijgen anti coronavirus instructies

De UFC heeft voor haar vechters een vechtweekprotocol voor UFC 249 Jacksonville opgesteld.

Vanaf 9 mei maakt de UFC een start met haar events die een tijd stil lagen vanwege de corona pandemie. Hoewel alle gezondheids- en veiligheidsvragen niet volledig zijn beantwoord, heeft de UFC haar vechters iets meer dan een week tijd gegeven om zich voor te bereiden.

Beginnend op 9 mei met UFC 249, zal de organisatie drie evenementen organiseren. 13 en 16 mei zullen allen in de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida plaatsvinden.

Niet voor iedereen

Er worden strikte veiligheidsmaatregelen in acht genomen om de gezondheid van de betrokkenen te verzekeren. Vechters en hun entourage zullen vanaf aankomst een verplicht medisch screeningproces en tests ondergaan. Deze worden elke dag aangevuld met extra testen.

Er zijn aparte compleet uitgeruste trainingsruimten, familie, vrienden, extra trainingspartners en managers zijn niet toegestaan. Het medische team zal alleen UFC-atleten behandelen die volgens schema zullen deelnemen aan de wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws