MMA-vechter vernederd! Krijgt knallend 'NEE' van vriendin in kooi Nieuws
Nieuws

MMA-vechter vernederd! Krijgt knallend 'NEE' van vriendin in kooi

MMA-vechter vernederd! Krijgt knallend 'NEE' van vriendin in kooi

Marek Valášek „Datel“ een MMA-vechter, beleefde gisteren een nacht om nooit te vergeten. Na zijn verloren gevecht tegen David Čonka „Čonny“ tijdens Clash of the Stars besloot hij zijn vriendin ten huwelijk te vragen in de kooi. Tot ieders verbazing antwoordde ze met een keiharde "NEE".

De fans die getuigen waren van dit beschamende spektakel op social media uiten hun ongenoegen. "Wat een rotwijf zeg, arme jongen gaat op zijn knieën en ze zegt gewoon nee", luidt een reactie. "Trut, die moeten een schop onder haar reet krijgen wat een vernedering."

Vriendin ontevreden over verlies

Marek Valášek vriendin bleek teleurgesteld te zijn over zijn nederlaag. "Ik date alleen met winnaars, voor verliezers heb ik geen plaats in mijn leven", aldus de dame in kwestie.

Clash of the Stars is een Tsjechisch-Poolse vechtsportorganisatie (MMA, boksen, Muay Thai, sumo, etc.) die zich uitsluitend richt op influencer-wedstrijden. Het bedrijf werd opgericht op 10 juni 2021.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws