MMA-vechter Mark Hunt heropent jacht op UFC en Dana White – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-vechter Mark Hunt heropent jacht op UFC en Dana White

MMA-vechter Mark Hunt heropent jacht op UFC en Dana White

Hij is er helemaal klaar mee, voormalig UFC veteraan en MMA-legende Mark Hunt.

Zwaargewicht legende Mark Hunt beweert dat zijn juridische strijd met de UFC en haar president Dana White nog steeds aan de gang is. Hunt sprak onlangs met Duello Channel en klonk opnieuw op de UFC en voerde campagne voor de Muhammad Ali Boxing Reform Act om te worden geïntroduceerd bij MMA.

Het zijn dieven bij de UFC

‘Er zullen dingen veranderen als je de Ali Act instelt,’ zei Hunt tegen Gokhan Yildizli van Duello. ‘Het verandert de dingen totaal. Ik sta achter deze jongens die deel uitmaken van de actiegroep Zodra dit gebeurt, verandert het hele vechtlandschap. De vechters krijgen meer betaald, wat beter is voor de werknemers. Ze zullen goed gaan leven.”

‘Waarom haal je de top van de wereld in gevechten? Je wordt dus goed betaald. Op dit moment worden deze jongens niet goed betaald. Ze worden opgelicht. “Hunt sprak niet over de details van zijn nieuwe rechtszaak tegen de UFC, maar deelde wel zijn mening over president Dana White. Hij hield zich niet in.

Dana White is een grote grap

“De meeste vechters zijn gewoon bang om erover te praten,’ concludeerde Hunt. “Jullie zijn eigenlijk niet alleen vechters in de achthoek, maar overal. Om zulke jongens ertoe aan te zetten Dana White’s kont te kussen, is een grote grap. Hij is een grote clown en volslagen een idioot.”

Hunt was eerder betrokken bij een juridisch conflict met de UFC, met het argument dat deze Brock Lesnar in staat stelde het drugtestprotocol te omzeilen voordat hij in 2016 tegen Hunt vocht.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page