MMA-vechter die bodybuilder 'doodsloeg' krijgt lange celstraf Nieuws
Nieuws

MMA-vechter die bodybuilder 'doodsloeg' krijgt lange celstraf

MMA-vechter die bodybuilder 'doodsloeg' krijgt lange celstraf
MMA-vechter die bodybuilder 'doodsloeg' krijgt lange celstraf

Een straatgevecht in Rusland tussen een MMA-vechter en een bodybuilder haalde de krantenkoppen in 2017. Het gevecht eindigde met de bodybuilder die tragisch stierf nadat de MMA-vechter hem meedogenloos had vermoord.

Khabarovsk, Rusland, augustus 2017, een professionele MMA-vechter en een bodybuilder komen terecht in een verbale woordenwisseling die iets later uit de hand zou lopen.

De ruzie ontstond door een discussie welke sport beter was, bodybuilding of MMA? Even later gingen de twee mannen op de vuist in een hevig gevecht wat leidde tot de dood van de bodybuilder, Andrey Drachaev.

Voortvluchtig

De MMA-vechter sloeg op de vlucht, hij werd later geïdentificeerd als de 26-jarige Anar Allakhveranov, die na de ruzie lange tijd op de vlucht was voor justitie.

LEES OOK: Bodybuilder vermoord door MMA-vechter

Hij werd uiteindelijk gepakt en naar de gevangenis vervoerd. Afgelopen week werd hij veroordeeld tot de maximum straf van 20 jaar. Hj zal een groot deel van zijn leven in een Russische gevangenis doorbrengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws