MMA vechter Colby Covington wordt met de dood bedreigd! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA vechter Colby Covington wordt met de dood bedreigd!

MMA vechter Colby Covington wordt met de dood bedreigd!

Dat het leven van een MMA vechter ook buiten de kooi gevaar op kan leveren ondervindt Colby Covington aan den lijve. Kort na zijn overwinning op Demian Maia in Sao Paulo, Brazilië vorig jaar oktober, ging de weltergewicht vechter Colby Covington van start met een Braziliaanse tirade, verwijzend naar het land als “een puinhoop” en zijn inwoners als “smerige dieren.” Vanzelfsprekend is Covington niet echt geliefd in Brazilië door dit voorval. Desondanks gaat hij op 12 mei terug naar het land, waar hij in Rio de Janeiro’s tegen Rafael dos Anjos zal strijden om het tussentijdse weltergewicht goud in het co-main event van UFC 224.

MMA vechter Colby Covington wordt met de dood bedreigd!
Youtube

Niets doen wat het me in gevaar zou kunnen brengen zegt Covington

Hoewel Covington het gevaar van zijn aanstaande reis naar Brazilië erkent, zei hij dat er nooit enige aarzeling was om het gevecht met dos Anjos te accepteren. Alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen worden getroffen. “Er was geen aarzeling,” zei Covingtoneerder deze week. “Veiligheid was het eerste waar we het over hadden, voordat we het hadden over de deal en de voorwaarden en het geld. We hadden het over privébeveiliging, beveiliging van geheime diensten, een privéhotel, weg van de vechter, geen open workouts doen, niets doen waar het me in gevaar zou brengen in een open gebied waar sommige Brazilianen me zouden kunnen aanvallen .”

Covington vertelde dat hij doodsbedreigingen had ontvangen van een bendeleider in het land.

“Ik heb veel berichten gehad van een favela-leider, Marcio, die een prijs op mijn hoofd heeft gezet en zei dat hij me gaat vermoorden voordat ik de kooi bereik,” zei hij. “Ik moest dat dus kenbaar maken aan de UFC en ervoor zorgen dat ze de juiste beveiliging konden regelen en de juiste voorzorgsmaatregelen nemen voor mijn veiligheid.” Gezien de omstandigheden herhaalde Colby Covington dat hij speciale, particuliere beveiliging nodig zou hebben. Naar zijn mening zal de Braziliaanse politie gewoon niet toereikend zijn, zegt hij. “De Braziliaanse politie is net zo corrupt,” zei hij. “Zoals ik al zei, die plek is een puinhoop. Al die smerige dieren … De Braziliaanse politie, ze willen hun zakken vullen. Als iemand ze een beetje extra geld gaat geven, zullen ze gerust een oogje dicht doen. ”

Niemand zou doen wat ik aan het doen ben

Ik heb mijn eigen beveiligingsteam en deze zullen me overal volgen, waar ik ook ga, ‘voegde hij eraan toe. “Ik zal voor niemand zichtbaar zijn. De enige keer dat je me gaat zien, is in de kooi. Je gaat me niet op de UFC-evenementen zien. Ik kom daar niet om te praten of om vriendelijk tegen iemand te zijn. Ik ben nu de super schurk van de UFC. Ze hebben net de grootste superschurk gekregen waar je over leest in stripboeken. ‘ “Niemand heeft de grote ballen die ik heb. Zoals ik al zei, ze moesten twee vliegtickets krijgen. Ik heb medelijden met de UFC, al het geld dat ze uitgeven aan beveiliging en voor mijn extra vlucht voor mijn grote set ballen. Maar er bestaat geen twijfel over. Ik ga naar onbekend terrein en niemand zou doen wat ik aan het doen ben, teruggaan naar Brazilië als ik, en net zoveel doodsbedreigingen heb gekregen als ik heb gekregen. “

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page