MMA-vechter, Body Builder en Sterkste Man knokken tegen boksautomaat (video) Nieuws
Nieuws

MMA-vechter, Body Builder en Sterkste Man knokken tegen boksautomaat (video)

MMA-vechter, Body Builder en Sterkste Man knokken tegen boksautomaat (video)

Boksmachines zijn een echt mannending, vooral als een vent wil tonen wat hij aan slagkracht. Vaak aanwezig op kermissen wordt het kaf van koren gescheiden.

Maar wat als een MMA-vechter, Body Builder en sterkste man een weddenschap aangaan wie het hardst kan slaan. Bij MMA-vechters zit het wel goed, die rammen desnoods het licht nog uit een tunnel.

Van Body Builders en sterkste mannen wordt vaak gezegd dat het opgepompte Michelin mannetjes zijn. Die niks in huis hebben qua stootkracht. Dus besloten krachtpatsers Kevin Wolter en Uwe SchΓΌde weddenschap aan te gaan met een MMA-vechter.

Onderbroekenlol

Inzet, de verliezer of verliezers zouden alleen met onderbroeken en slippers naar een station in de Berlijnse metro hoeven te reizen.

Na een opwarm halfuurtje zijn de mannen klaar om los te gaan. Maar hoe het zal aflopen, vertellen we je natuurlijk niet. Daar moet jezelf maar even de video voor bekijken. Vanaf 06:00 begint de actie. Wie trekt de onderbroek aan?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws