MMA-vechter, Body Builder en Sterkste Man knokken tegen boksautomaat (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-vechter, Body Builder en Sterkste Man knokken tegen boksautomaat (video)

MMA-vechter, Body Builder en Sterkste Man knokken tegen boksautomaat (video)

Boksmachines zijn een echt mannending, vooral als een vent wil tonen wat hij aan slagkracht. Vaak aanwezig op kermissen wordt het kaf van koren gescheiden.

Maar wat als een MMA-vechter, Body Builder en sterkste man een weddenschap aangaan wie het hardst kan slaan. Bij MMA-vechters zit het wel goed, die rammen desnoods het licht nog uit een tunnel.

Van Body Builders en sterkste mannen wordt vaak gezegd dat het opgepompte Michelin mannetjes zijn. Die niks in huis hebben qua stootkracht. Dus besloten krachtpatsers Kevin Wolter en Uwe Schüde weddenschap aan te gaan met een MMA-vechter.

Onderbroekenlol

Inzet, de verliezer of verliezers zouden alleen met onderbroeken en slippers naar een station in de Berlijnse metro hoeven te reizen.

Na een opwarm halfuurtje zijn de mannen klaar om los te gaan. Maar hoe het zal aflopen, vertellen we je natuurlijk niet. Daar moet jezelf maar even de video voor bekijken. Vanaf 06:00 begint de actie. Wie trekt de onderbroek aan?

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page