MMA-vechter (26) doodgestoken op straat na ruzie met fietsers Nieuws
Nieuws

MMA-vechter (26) doodgestoken op straat na ruzie met fietsers

MMA-vechter (26) doodgestoken op straat na ruzie met fietsers

Hémerson Andrés Arboled, werd afgelopen zondag op weg naar zijn werk doodgestoken na een ruzie met twee fietsers. Een volwassene en een minderjarige zijn gearresteerd voor het doodsteken van de prof MMA-vechter.

De getalenteerde MMA-vechter was volgens zijn vrouw in een ruzie terecht gekomen in zijn woonplaats Bogota, Colombia. Arboled sprak de twee personen aan over hun roekeloze fietsgedrag, een van hen trok een mes en stak de vechter dood.

Groot talent

Arboled stond voor een grote stap in zijn MMA-carrière en won recentelijk een belangrijke wedstrijd, welke hem een contract bij een grote organisatie zou kunnen opleveren. Naast het toegewijde sporten werkte Arboled dagelijks van 8.00 tot 18.00 uur, in de avond trainde hij.

De 26-jarige Arboled vocht onder de naam ‘el Dulce’, ter ere van zijn overleden dochtertje welke vier jaar gelden overleed aan kanker, het meisje was pas zes maanden oud.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws