'Vers bloed!' UFC-kampioen Nunes wil nieuwe tegenstanders MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Vers bloed!' UFC-kampioen Nunes wil nieuwe tegenstanders

'Vers bloed!' UFC-kampioen Nunes wil nieuwe tegenstanders

Amanda Nunes neemt het 11 december op tegen Julianna Pena tijdens UFC 269. Ongeslagen Nunes verwacht het klusje te klaren met een winst. De Braziliaanse roept echter op voor nieuwe tegenstanders.

Als de UFC ze niet heeft dan moeten er maar vechters van buitenaf worden ingebracht vindt Nunes. UFC-kampioen in het bantam en vedergewicht Nunes heeft na al twee keer tegen Valentina Shevchenko, Germaine de Randamie en de meeste topkandidaten minstens één keer te hebben gevochten, behoefte aan vers bloed (lees verder onder video).

Nunes zou het zelfs toejuichen als de UFC op zoek zou gaan naar vrouwen van verschillende organisaties om het titelbeeld fris te houden. ,,Breng meer meisjes van andere organisaties. Ik denk dat we uit de mix moeten gaan", zegt Nunes tegen Esporte Espetacular. ,,Sommige meisjes vechten al een tijdje, ze staan ​​niet eens in de top 10 of top 5."

Geef mij verse knokkers

,,Deze moeten ook hun kansen hebben. Ik kies geen tegenstanders. Als ik tegen Germaine, Holly of wie dan ook moet vechten, zal ik dat doen, maar ik denk dat de fans iets nieuws willen. Je moet dingen door elkaar halen. Laat een paar meisjes tegenover elkaar staan, breng wat meisjes mee die onderaan staan, zodat het er niet zo muf uitziet als het is.”

Ondanks dat Nunes favoriet is voor het gevecht aankomende zaterdag, blijft de Braziliaanse nuchter; ,,Ik heb er enorm veel zin in, maar tegelijkertijd blijf ik met beide benen op de grond. Ik weet dat iedereen die die kooi binnenloopt, zijn best zal doen om te winnen. Ze heeft niets te verliezen. Ik ben de kampioen en ze komt naar me toe om mijn titel af te pakken. Ik moet gewoon heel scherp zijn, zodat ik het gevecht op het juiste moment kan beëindigen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws