MMA-reuzin Gabi Garcia over tegenstander: 'die grote bek straf ik af' Nieuws
Nieuws

MMA-reuzin Gabi Garcia over tegenstander: 'die grote bek straf ik af'

MMA-reuzin Gabi Garcia over tegenstander: 'die grote bek straf ik af'
MMA-reuzin Gabi Garcia over tegenstander: 'die grote bek straf ik af'

Het gevecht wat wordt aangemerkt als een vrouwelijke versie van David tegen Goliath en zal plaatsvinden tijdens Rizin 14, op 31 december in de Saitama Super Arena in Japan.

Rizin is de Japanse evenknie van de welbekende Amerikaanse vechtsport organisatie UFC waar ook een aantal Nederlanders vechten zoals Alistair Overeem en Germaine de Randamie.

Ware Reuzin

Garica, een ware reus van bijna 1.90m en die ruim 102 kilo weegt, kwam in het verleden een paar keer negatief in het nieuws door het gebruik van anabole steroïden en doping. Er is bijna niemand te vinden die tegen haar de ring in durft.

LEES OOK: Alistair Overeem verslaat Russische tegenstander

Haar tegenstander Nepomuceno neemt nu de handschoenen op tegen de Braziliaanse reuzin. Echter ging hier een ware woorden oorlog aan vooraf waar Nepomuceno het bloed onder de gelakte nagels van Garica vandaan probeerde te halen.

Zwijgen is goud

Garcia meldde op twitter dat zij liever niet tegen een landgenote vecht, maar dat Nepomuceno zal gaan merken dat zij beter haar mond had kunnen houden.

"Het is tijd voor de waarheid! De strijd die alle fans wilden. Ik wilde nooit tegen een landgenoot vechten, maar ze vraagt erom. Die grote bek straf ik af, " zegt Garcia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws