ZIEN! UFC'ers brute 'KO' bash: Vechtbaas is blij (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ZIEN! UFC’ers brute ‘KO’ bash: Vechtbaas is blij (video)

ZIEN! UFC’ers brute ‘KO’ bash: Vechtbaas is blij (video)

Genaro Valdez sloeg tot twee keer toe de gebitbeschermer van Patrik White uit diens mond in wat een van de meest bizarre gevechten tot nu toe was.

Het eerste gevecht van Dana White’s Contender Series 42 van afgelopen nacht was een van de wildste in de geschiedenis van de show. Valdez en Patrik White creëerden een ongelooflijk gevecht vol wilde actie in de UFC Apex.

Voordat het gevecht begon, was het gevecht al uniek omdat White zijn gebitbeschermer backstage vergat, waardoor hij de kooi verliet om deze alsnog op te halen. Als de blunder van voor het gevecht een indicatie was, zou er zich iets bijzonders in de kooi ontvouwen. De actie die volgde, overtrof zeker de stoutste verwachtingen.

Wat een te gek gevecht

Valdez deed White vroeg pijn, deze kwam echter terug in de tweede helft van de ronde en deed het goed totdat zijn gebitbeschermer er uit gemept werd. Valdez beantwoordde de aanval van White maar leed zeker de meeste schade toen hij bebloed terugkeerde naar zijn hoek.

Hij zou echter als de winnaar weglopen nadat hij vroeg in de tweede ronde de aanval opende, White’s gebitbeschermer werd weer gelanceerd wat hem in slechts 44 seconden het verlies opleverde. UFC Baas Dana White, kon de knokpartij wel waarderen en applaudisseerde dan ook hard op de afloop.

Bekijk ook

‘Vechten voorlopig over!’ Robin van Roosmalen over sportcarrière

Voor Robin en zijn zus Melissa sloeg het noodlot toe in januari dit jaar.

‘Ik maak je af!’ UFC’ers Italiaanse temperament speelt op

De Italiaan was zwaar pissed op de Braziliaan

‘Hij is gevaarlijk en moet gestopt worden!’ Aanklacht tegen McGregor

Ondertussen heeft McGregor nog steeds niet gereageerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page