Nick Newell krijgt kans van Dana White om te vechten in de UFC – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Nick Newell krijgt kans van Dana White om te vechten in de UFC

Nick Newell krijgt kans van Dana White om te vechten in de UFC

De voormalige World Series of Fighting lightweight deelnemer voert campagne voor zijn opname in de UFC en nu zal de organisatie hem de kans geven omdat hij naar verwachting zal deelnemen aan Dana White’s Tuesday Night Contender Series, die in juni terugkeert. Bronnen in de buurt van de UFC bevestigden het nieuws op woensdag na een eerste bericht van ESPN. Wij berichten afgelopen week al over de lobby die Newell voerde op social media.

Nick Newell tekent bij Dominance MMA, UFC stap dichterbij

Terugkeer na lange afwezigheid

Newell, een aangeboren geamputeerde wiens linkerarm net onder zijn elleboog eindigt, hoopte een kans te krijgen in de UFC na onlangs terug te keren van zijn pensionering, waar hij een eerste ronde overwinning verdiende als onderdeel van Legacy Fighting Alliance. Newell is 14-1 geworden in zijn carrière met zijn enige verlies in 2014 tegen de top 10 gerangschikt lichtgewicht Justin Gaethje.

Elke week vijf gevechten

Dana White’s Tuesday Night Contender Series toont elke week vijf gevechten waarbij aan het eind van het evenement ten minste één atleet een UFC-contract krijgt aangeboden. Ex-NFL-speler Greg Hardy wordt ook geacht zijn professionele mixed martial arts-debuut te maken als onderdeel van de Contender Series in juni. Er is nog geen bericht over wanneer Newell zijn kans krijgt op de Contender Series, maar alle ogen zullen zeker gericht zijn op zijn prestaties om te zien of hij zijn kans om te vechten in de UFC kan verdienen.

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page