Nick Newell krijgt kans van Dana White om te vechten in de UFC Nieuws
Nieuws

Nick Newell krijgt kans van Dana White om te vechten in de UFC

Nick Newell krijgt kans van Dana White om te vechten in de UFC

Nick Newell krijgt kans van Dana White om te vechten in de UFC

Terugkeer na lange afwezigheid

Newell, een aangeboren geamputeerde wiens linkerarm net onder zijn elleboog eindigt, hoopte een kans te krijgen in de UFC na onlangs terug te keren van zijn pensionering, waar hij een eerste ronde overwinning verdiende als onderdeel van Legacy Fighting Alliance. Newell is 14-1 geworden in zijn carrière met zijn enige verlies in 2014 tegen de top 10 gerangschikt lichtgewicht Justin Gaethje.

Elke week vijf gevechten

Dana White's Tuesday Night Contender Series toont elke week vijf gevechten waarbij aan het eind van het evenement ten minste één atleet een UFC-contract krijgt aangeboden. Ex-NFL-speler Greg Hardy wordt ook geacht zijn professionele mixed martial arts-debuut te maken als onderdeel van de Contender Series in juni. Er is nog geen bericht over wanneer Newell zijn kans krijgt op de Contender Series, maar alle ogen zullen zeker gericht zijn op zijn prestaties om te zien of hij zijn kans om te vechten in de UFC kan verdienen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws