ZIEN! MMA-Vechter zonder hand scoort KO in 4 seconden: 2 tegen 1 wedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

ZIEN! MMA-Vechter zonder hand scoort KO in 4 seconden: 2 tegen 1 wedstrijd

ZIEN! MMA-Vechter zonder hand scoort KO in 4 seconden: 2 tegen 1 wedstrijd

Gehandicapte MMA-vechter Alexander Karapetyan versloeg twee tegenstanders tegelijk in een Epic Fighting Championships-evenement in Rusland. Karapetyan, die slechts één volledige arm heeft, stond tegelijkertijd tegenover de 34-jarige Sanya Shyp en de 21-jarige 'Lexus' bij de in Rusland gevestigde MMA-organisatie die bekend is geworden door het organiseren van bizarre gevechten.

De vechters raakten handschoenen aan voordat Karapetyan zich onmiddellijk een weg baande naar de jongste van zijn twee tegenstanders. Een perfect geplaatste body kick die de MMA-vechter afleverde voordat hij met een trap naar het hoofd volgde die de knock-out veroorzaakte.

Lexus viel op de grond en de scheidsrechter kwam tussenbeide om de actie na slechts vier seconden vechten tot stilstand te brengen. Een arts kwam de ring binnen om Lexus te beoordelen, die uiteindelijk ongeschikt werd geacht om verder te gaan.

Afgelopen uit

Hierna ging de gehandicapte Karapetyan op jacht naar Shyp, deze was in staat om de aanvallen van zijn duidelijk meer ervaren tegenstander te ontwijken en af ​​en toe een eigen stoot uit te delen maar hij had geen echte impact op de wedstrijd.

Ondanks zijn beste inspanning en de steun van het publiek, kon Karapetyan de tweede knock-out niet vinden. Dat deed er echter niet toe, want hij kreeg zijn hand opgestoken aan het einde van het gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws