Zhang slaat Jedrzejczyk naar pensioen met knock-out klap
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Zhang slaat Jedrzejczyk naar pensioen met knock-out klap

Zhang slaat Jedrzejczyk naar pensioen met knock-out klap

Zhang slaat Jedrzejczyk pensioen in met knock-out

Zhang Weili maakte een enorm statement in haar rematch met Joanna Jedrzejczyk eerder vandaag tijdens UFC 275. Wat meteen het laatste gevecht van Jedrzejczyk’s illustere MMA-carrière in luidde.

In een strijd tussen voormalige strogewicht kampioenen versloeg Zhang de Poolse Jedrzejczyk. Met een spinning backfist vuist op 2:28 van de tweede ronde op UFC 275 in Singapore was het definitief over voor de Poolse. Na het gevecht kondigde de 34-jarige Jedrzejczyk haar pensionering aan.

Zhang domineerde de rematch na het verslaan van Jedrzejczyk door een split decision in de 2020 “Fight of the Year”. Ze nam Jedrzejczyk mee naar de mat in de eerste ronde en landde een heftige ground-and-pound. Halverwege het tweede frame, draaide Zhang zich om en raakte Jedrzejczyk met haar vuist om te leveren wat een van de grootste hoogtepunten van 2022 zal worden.

Jedrzejczyk, die sinds de eerste Zhang-wedstrijd niet meer in de Octagon was gestapt, loopt weg van de sport als misschien wel de grootste kampioen van 115 pond aller tijden. Ze was kampioen van 2015-17 en nam vijf titelverdedigingen op.

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page