Zhang slaat Jedrzejczyk naar pensioen met knock-out klap MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zhang slaat Jedrzejczyk naar pensioen met knock-out klap

Zhang slaat Jedrzejczyk naar pensioen met knock-out klap

Zhang Weili maakte een enorm statement in haar rematch met Joanna Jedrzejczyk eerder vandaag tijdens UFC 275. Wat meteen het laatste gevecht van Jedrzejczyk's illustere MMA-carrière in luidde.

In een strijd tussen voormalige strogewicht kampioenen versloeg Zhang de Poolse Jedrzejczyk. Met een spinning backfist vuist op 2:28 van de tweede ronde op UFC 275 in Singapore was het definitief over voor de Poolse. Na het gevecht kondigde de 34-jarige Jedrzejczyk haar pensionering aan.

Zhang domineerde de rematch na het verslaan van Jedrzejczyk door een split decision in de 2020 "Fight of the Year". Ze nam Jedrzejczyk mee naar de mat in de eerste ronde en landde een heftige ground-and-pound. Halverwege het tweede frame, draaide Zhang zich om en raakte Jedrzejczyk met haar vuist om te leveren wat een van de grootste hoogtepunten van 2022 zal worden.

Jedrzejczyk, die sinds de eerste Zhang-wedstrijd niet meer in de Octagon was gestapt, loopt weg van de sport als misschien wel de grootste kampioen van 115 pond aller tijden. Ze was kampioen van 2015-17 en nam vijf titelverdedigingen op.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws