Wraakgevecht na 17 jaar: Nick Diaz keert terug naar de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

Wraakgevecht na 17 jaar: Nick Diaz keert terug naar de UFC

Wraakgevecht na 17 jaar: Nick Diaz keert terug naar de UFC

Nick Diaz keert terug naar de UFC na een onderbreking van zes jaar. De broer van Nick Diaz treft Robbie Lawler waar hij 17 jaar geleden tegen vocht op UFC 47. De strijd zal plaatsvinden tijdens UFC 266 op 4 september.

De strijd tussen Diaz (37) en Lawler zal een herkansing zijn van hun wedstrijd in april 2004 bij UFC 47. Diaz won via een knock-out in de tweede ronde. Diaz heeft sinds januari 2015 niet meer gevochten binnen de UFC. De wedstrijd met Lawler zal uit vijf ronden bestaan, maar is geen titelgevecht.

17 jaar later

Diaz heeft een record van 26-9 met twee no-contests. Zijn laatste drie gevechten eindigden verlies tegen Carlos Condit, Georges St-Pierre en Anderson Silva. Lawler heeft een 28-15 record met één no-contest en heeft een reeks van vier gevechten die teruggaat tot 2017.

De wedstrijd is toegevoegd aan een top evenement met als headliner een vedergewicht titelgevecht tussen Alexander Volkanovski en Brian Ortega. Als co-headliner zal een vlieggewicht titelgevecht tussen Valentina Shevchenko en Lauren Murphy te zien zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws