UFC Terugkeer beruchte Nick Diaz (37): maar tegen wie? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Terugkeer beruchte Nick Diaz (37): maar tegen wie?

UFC Terugkeer beruchte Nick Diaz (37): maar tegen wie?

Terugkeer Nick Diaz (37) naar UFC: maar tegen wie?

Dana White staat open voor een terugkeer van Nick Diaz, de UFC-baas sprak over de Tsjetsjeen Khamzat Chimaev als potentiële tegenstander. Nick de broer van Nate Diaz is al sinds 2015 jaar niet in actie geweest bij de organisatie.

UFC 261 afgelopen weekend was een bewogen evenement en een van de redenen daarvoor was dat Nick Diaz aanwezig was. Het leidde tot speculatie onder fans over de vraag of een mogelijke UFC-terugkeer op de kaart zou kunnen staan ​​voor de voormalige weltergewicht-titeluitdager. Diaz die de jaren voelt tellen zou graag weer de UFC-octagon instappen.

UFC-baas White zegt over een terugkeer van Diaz; ,,Ja, Nick wil vechten. Ik zal zien hoe dit gaat. Hij wacht nu achter op me. Ik ga met hem praten”, zei White op de UFC 261 persconferentie na afloop van het evenement.

Lange tijd buiten actie

Wat betreft een potentiële tegenstander? Khamzat Chimaev is een optie. ,,Nee,” zei White toen hem werd gevraagd of Chimaev een potentiële tegenstander voor Diaz zou zijn. White denkt eerder aan Robbie Lawler, Jorge Masvidal of Carlos Condit voor een terugkeer gevecht.

Diaz heeft niet meer gevechten sinds januari 2015 in een wedstrijd tegen Anderson Silva welke later werd omgezet in een No-Contest . Er is regelmatig sprake van een terugkeer, maar die is nooit tot stand gekomen. Maar nu White beweert dat Diaz 99,9 zal strijden in 2021, lijkt het erop dat dat nu het geval zou kunnen zijn.

Bekijk ook

‘Laat hem niet vechten’! Zorgen om video oud-bokskampioen (54)

Eerder dit jaar mepte deze voormalig popzanger Aaron Carter in elkaar tijdens een boksgevecht.

48-jarige De La Hoya alsnog de boksring in tegen Belfort

Oscar De La Hoya en voormalig UFC-titelhouder Vitor Belfort's eerder afgelaste gevecht wordt verplaatst

‘1e KO winst!’ Vechter compleet uit zijn dak na overwinning

Gracie liet een vlaag van stoten los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page