Wraak: UFC'er Klose wil straf voor duwende rivaal - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Wraak: UFC’er Klose wil straf voor duwende rivaal

Wraak: UFC’er Klose wil straf voor duwende rivaal

Drakkar Klose vindt dat Jeremy Stephens bestraft moet worden voor het duw incident op UFC Fight Night-kaart op 17 april in Las Vegas. Stephens duwde Klose zo bruut van hem af dat deze een whiplash opliep.

Klose, die nog steeds herstellende is van het incident, hoopt dat de UFC of de Nevada State Athletic Commission (NSAC) Stephens straft voor zijn daden. ,,Je doet dat in de NFL, NBA, elke andere grote sport, er zijn consequenties aan”, vertelde Klose aan de Score. ,,We zijn professionele atleten. We worden geacht op een hoger niveau te zijn. “

Onbestraft

UFC-president Dana White gaf matchmaker Sean Shelby de schuld van het incident, die die dag de leiding had over de face-offs. Hij zei dat Shelby tussen Stephens en Klose had moeten staan ​​voordat de duw plaatsvond. Maar Klose is het daar niet mee eens.

,,Het was niet Seans schuld”, zei Klose. ,,Ik heb Jeremy de schuld gegeven. Wees professioneel.” Op basis van de opmerkingen van White en het feit dat de NSAC geen commentaar heeft gegeven op het incident, lijkt het onwaarschijnlijk dat Stephens een boete of schorsing zal krijgen maar er met een tik op de vingers vanaf komt.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page