Wraak: UFC'er Klose wil straf voor duwende rivaal Nieuws
Nieuws

Wraak: UFC'er Klose wil straf voor duwende rivaal

Wraak: UFC'er Klose wil straf voor duwende rivaal

Drakkar Klose vindt dat Jeremy Stephens bestraft moet worden voor het duw incident op UFC Fight Night-kaart op 17 april in Las Vegas. Stephens duwde Klose zo bruut van hem af dat deze een whiplash opliep.

Klose, die nog steeds herstellende is van het incident, hoopt dat de UFC of de Nevada State Athletic Commission (NSAC) Stephens straft voor zijn daden. ,,Je doet dat in de NFL, NBA, elke andere grote sport, er zijn consequenties aan", vertelde Klose aan de Score. ,,We zijn professionele atleten. We worden geacht op een hoger niveau te zijn. "

Onbestraft

UFC-president Dana White gaf matchmaker Sean Shelby de schuld van het incident, die die dag de leiding had over de face-offs. Hij zei dat Shelby tussen Stephens en Klose had moeten staan ​​voordat de duw plaatsvond. Maar Klose is het daar niet mee eens.

STEUN ONS MET NIEUWS MAKEN > KLIK

,,Het was niet Seans schuld", zei Klose. ,,Ik heb Jeremy de schuld gegeven. Wees professioneel." Op basis van de opmerkingen van White en het feit dat de NSAC geen commentaar heeft gegeven op het incident, lijkt het onwaarschijnlijk dat Stephens een boete of schorsing zal krijgen maar er met een tik op de vingers vanaf komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws