UFC-Vechter met whiplash krijgt alsnog uitbetaald – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-Vechter met whiplash krijgt alsnog uitbetaald

UFC-Vechter met whiplash krijgt alsnog uitbetaald

UFC-Vechter met whiplash krijgt alsnog uitbetaald

Drakkar Klose, krijgt toch geld voor zijn in het water gevallen wedstrijd tegen Jeremy Stephens. Klose werd zo hard naar achteren geduwd bij de staredown door Stephens dat eerstgenoemde een whiplash opliep en niet kon vechten.

UFC lichtgewicht Drakkar Klose krijgt een vergoeding voor zijn geannuleerde wedstrijd op UFC Vegas 24 met Stephens, maar niet zijn volle gage, echter zit een extraatje er ook niet in. Ariel Helwani van ESPN meldt dat Klose, die geblesseerd raakte nadat Stephens hem afgelopen vrijdag duwde, zijn basisbedrag zal ontvangen, maar geen winstbonus.

Niet vechten toch betalen

Klose werd gediagnosticeerd met een nekverstuiking (whiplash) en een hersenschudding na Stephens duw. Het bedrag wat Klose krijgt zal ergens tussen de 20.000 en 40.000 liggen. Bij UFC 248 in maart vorig jaar, waar Klose KO ging tegen Beneil Dariush, kreeg hij 40.000.

Dana White, UFC-president besloot de schuld te geven aan matchmaker Sean Shelby en niet aan de man die de blessure daadwerkelijk had veroorzaakt. Volgens White had Shelby beter moeten opletten, zeker het agressieve karakter van Stephens kennende.

Bekijk ook

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

‘Stop toch’: Sexy vechter Dandois flink onder vuur

Cindy Dandois, de Belgische MMA-vechter en schooljuf ligt flink onder vuur voor haar prestatie afgelopen nacht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page