Aartsvijand Khabib reageert op pensioen Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Aartsvijand Khabib reageert op pensioen Conor McGregor

Aartsvijand Khabib reageert op pensioen Conor McGregor
Aartsvijand Khabib reageert op pensioen Conor McGregor

Conor McGregor verraste vriend en vijand via een bericht op zijn Twitter-account, welke aankondigde dat hij zou stoppen met Mixed Martial Arts (MMA).

Er stonden nog een aantal vechters in de wachtrij voor een rematch met de notoire Ier, een daarvan is Khabib Nurmagomedov die McGregor genadeloos versloeg tijdens UFC 229. Maar McGregor geeft er de brui aan en via social media bracht hij dan ook het nieuws.

"Wat hebben we jongens, ik heb een snel bericht. Ik besloot vandaag om me terug te trekken uit deze sport die bekend staat als "Mixed Martial Arts". Ik wens al mijn oude collega's het goede, "schreef McGregor op Twitter.

Het is een jungle

Khabib Nurmagomedov de aartsvijand van McGregor reageerde kort maar krachtig op de pensioen aankondiging van de Ier. De Rus was klaarblijkelijk niet van plan er niet veel woorden aan vuil te maken.

LEES OOK: Conor McGregor kondigt pensioen aan

Op twitter zei hij dan ook kort vaarwel tegen zijn opponent: "Er kan maar één koning in de jungle zijn. Slechts één, "schreef Khabib.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws