Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Aartsvijand Khabib reageert op pensioen Conor McGregor

Aartsvijand Khabib reageert op pensioen Conor McGregor

UFC 229: Khabib Nurmagomedov verslaat Conor McGregor en behoudt titel

Conor McGregor verraste vriend en vijand via een bericht op zijn Twitter-account, welke aankondigde dat hij zou stoppen met Mixed Martial Arts (MMA).

Er stonden nog een aantal vechters in de wachtrij voor een rematch met de notoire Ier, een daarvan is Khabib Nurmagomedov die McGregor genadeloos versloeg tijdens UFC 229. Maar McGregor geeft er de brui aan en via social media bracht hij dan ook het nieuws.

“Wat hebben we jongens, ik heb een snel bericht. Ik besloot vandaag om me terug te trekken uit deze sport die bekend staat als “Mixed Martial Arts”. Ik wens al mijn oude collega’s het goede, “schreef McGregor op Twitter.

Het is een jungle

Khabib Nurmagomedov de aartsvijand van McGregor reageerde kort maar krachtig op de pensioen aankondiging van de Ier. De Rus was klaarblijkelijk niet van plan er niet veel woorden aan vuil te maken.

LEES OOK: Conor McGregor kondigt pensioen aan

Op twitter zei hij dan ook kort vaarwel tegen zijn opponent: “Er kan maar één koning in de jungle zijn. Slechts één, “schreef Khabib.

Bekijk ook

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon.

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.