Waar is de trainingspartner van Conor McGregor gebleven? (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Waar is de trainingspartner van Conor McGregor gebleven? (video)

Waar is de trainingspartner van Conor McGregor gebleven? (video)

Conor McGregor de grootste ster van de UFC heeft diverse trainingspartners gehad. Echter is er een die uit het zicht lijkt te zijn verdwenen, Gunnar Nelson.

Nog voordat Conor McGregor naam begon te maken in de UFC, was een ander lid van dezelfde gym waar de Ier traint al furore aan het maken. Weltergewicht Gunnar Nelson maakte zijn UFC-debuut in september 2012, ongeveer een half eerder dan McGregor.

Nelson, wiens vechtstijl op die van McGregor lijkt werd al aangemerkt als de volgende grote ster bij de UFC. Hij won al zijn eerste vier wedstrijden voor de organisatie. Totdat Damian Maia hem stopte en zijn win record doorbrak. Ook Santiago Ponzinibbio bezorgde Nelson zijn eerste KO-nederlaag.

Terugkeer

Na zijn verlies tegen Maia, kwam Nelson weer indrukwekkend terug en boekte overwinningen op topvechters als Albert Tumenov en Alan Jouban. Vervolgens kreeg Nelson een paar verliezen voor de kiezen. Dit en waarschijnlijk de COVID-19-pandemie die over de hele wereld heeft geleid tot talloze lockdowns en reisbeperkingen. Belette een terugkomst van Nelson.

Hoewel Nelson al meer dan een jaar niet heeft gevochten. Blijft hij actief in de sportschool, coachen en trainen in IJsland. Nu 2021 een veelbelovend jaar wordt voor de UFC. Is het waarschijnlijk dat we Nelson binnenkort naar de UFC zullen zien terugkeren.

🔽 LEES OOK 🔽

Bekijk ook

‘Mike Tyson (55) vecht in februari tegen Logan Paul (26)’

Moet Mike Tyson dit nu echt wel willen?

Gökhan Saki! ‘Mijn vuisten zullen spreken’ (video)

Het gevecht tussen McSweeney en Saki wordt door experts aangemerkt als een van de meest spannendste van het evenement.

RINGS Beverwijk ondanks Glory uitverkocht! ‘Kickboks event populair’

Waardige vechters voor een Nederlandse titel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page