Vrees onder reporters voor UFC media beleid persconferenties Nieuws
Nieuws

Vrees onder reporters voor UFC media beleid persconferenties

Vrees onder reporters voor UFC media beleid persconferenties
Vrees onder reporters voor UFC media beleid persconferenties

De kans is groot dat UFC-Ster Conor McGregor flink onder vuur komt te liggen tijdens de persconferentie voor het gevecht tegen Donald Cerrone.

Om dit te voorkomen vrezen journalisten dat de UFC een ban zal opleggen aan diegene die het wagen om scherpe vragen te stellen aan de Ierse topvechter. "MMA-media moeten Conor McGregor vragen naar de onderzoeken omtrent seksueel geweld, deze media kunnen niet toestaan ​​dat de UFC het verhoor van McGregor tijdens de UFC 246-persconferentie stopzet," zo meld zo meld reporter Trent Reinsmith.

De reporter werkt voor een grote MMA nieuws site 'Bloody Elbow' en zegt in het verleden al eens dwars te zijn gezeten door de UFC. "De UFC gebruikt soms bedreigingen om de mensen die hun evenementen live behandelen, te controleren. Ik zal mezelf als een voorbeeld van dat laatste gebruiken. In 2019 schreef ik een verhaal dat een UFC-medewerker niet op prijs stelde'" vervolgd Rheinsmith.

Slechte zaak

"Ik was het ermee eens dat ik context had moeten toevoegen aan dat verhaal. Dus ik deed dat. Toen de update niet voldoende was voor deze PR-persoon, bedreigde hij me via e-mail. De strekking was duidelijk accreditatie voor een volgend UFC event kon ik wel vergeten. Trouw aan hun woord, heeft de UFC mijn twee meest recente verzoeken om accreditatie afgewezen. "

Het komt in de praktijk wel vaker voor dat vechtsport organisaties niet blij zijn met negatief nieuws of scherpe vragen, een aantal reporters durft dan ook geen kritiek te leveren en praten de organisaties liever naar de mond uit vrees niet meer bij een event uitgenodigd te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws