'Voortrekkerij': voormalig UFC-kampioen Petr Yan zwaar over de zeik MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Voortrekkerij': voormalig UFC-kampioen Petr Yan zwaar over de zeik

'Voortrekkerij': voormalig UFC-kampioen Petr Yan zwaar over de zeik

Petr Yan beschuldigt de Nevada State Atheltic Commission van 'voortrekkerij', nadat Eryk Anders niet werd gediskwalificeerd voor het plaatsen van een illegale knie. Anders raakte zijn rivaal Darren Stewart gevaarlijk op het hoofd afgelopen nacht in Las Vegas.

Vorige week werd Yan gediskwalificeerd omdat hij een knie in het gezicht van Aljamain Stewart plaatste. ?Met de illegale move raakte Yan zijn UFC bantamgewicht-titel kwijt aan Sterling. Het incident veroorzaakte het bizarre record dat een kampioen gekroond werd door diskwalificatie van een tegenstander.

Ongelofelijk

Afgelopen nacht leek er een Deja-vu moment te zijn ontstaan toen Eryk Anders een illegale knie plantte in het gezicht van Darren Stewart, tijdens het UFC Vegas 21 evenement. Echter, in plaats van dat Eryk Anders werd gediskwalificeerd, werd de wedstrijd beslist als een no-contest.

Dit stuitte Yan tegen de borst, die zegt dat het niet eerlijk is en gelijke monniken gelijke kappen diende worden gehanteerd. Met andere woorden Anders moet volgens de Rus ook een diskwalificatie aan zijn broek krijgen. Yan uploadde een tweet, die hij later weer verwijderde waar hij de Nevada State Athletic Commission van dubbele maatstaven beschuldigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws