Deja vu: illegale knie stopt wederom UFC-wedstrijd (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Deja vu: illegale knie stopt wederom UFC-wedstrijd (video)

Deja vu: illegale knie stopt wederom UFC-wedstrijd (video)

Eryk Anders plaatste een illegale knie tegen Darren Stewart halverwege ronde 1 van hun wedstrijd op UFC Fight Night afgelopen nacht. Hierdoor werd de wedstrijd ongeldig verklaart.

Voor de tweede opeenvolgende week eindigde een UFC-gevecht vanwege een illegale knie. Vorig weekend wat het de Rus Petr Yan die een diskwalificatie voor zijn kiezen kreeg nadat hij Aljamain Sterling in het gezicht raakte met een knie. Dit is niet toegestaan als een tegenstander op de grond zit.

Verbonden techniek

Terwijl Anders over zijn tegenstander heen stapte en naar openingen zocht, ging Stewart met één knie tegen de kooi staan ​​met zijn hand nog steeds op het canvas. Dat is het moment waarop Anders hem met een knie tegen de zijkant van zijn hoofd raakte, die gedeeltelijk werd geblokkeerd door Stewart.

Voor Anders en Stewart betekende dit einde wedstrijd omdat de ringarts niet door wilde laten vechten. Sterling kreeg door de fout van Yan de wereldtitel toebedeeld, terwijl Yan een fikse straf kreeg. Echter werd Anders niet gediskwalificeerd en loop dit met een sisser voor hem af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws