Deja vu: illegale knie stopt wederom UFC-wedstrijd (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Deja vu: illegale knie stopt wederom UFC-wedstrijd (video)

Deja vu: illegale knie stopt wederom UFC-wedstrijd (video)

Deja vu: illegale knie stopt wederom UFC-wedstrijd

Eryk Anders plaatste een illegale knie tegen Darren Stewart halverwege ronde 1 van hun wedstrijd op UFC Fight Night afgelopen nacht. Hierdoor werd de wedstrijd ongeldig verklaart.

Voor de tweede opeenvolgende week eindigde een UFC-gevecht vanwege een illegale knie. Vorig weekend wat het de Rus Petr Yan die een diskwalificatie voor zijn kiezen kreeg nadat hij Aljamain Sterling in het gezicht raakte met een knie. Dit is niet toegestaan als een tegenstander op de grond zit.

Verbonden techniek

Terwijl Anders over zijn tegenstander heen stapte en naar openingen zocht, ging Stewart met één knie tegen de kooi staan ​​met zijn hand nog steeds op het canvas. Dat is het moment waarop Anders hem met een knie tegen de zijkant van zijn hoofd raakte, die gedeeltelijk werd geblokkeerd door Stewart.

Voor Anders en Stewart betekende dit einde wedstrijd omdat de ringarts niet door wilde laten vechten. Sterling kreeg door de fout van Yan de wereldtitel toebedeeld, terwijl Yan een fikse straf kreeg. Echter werd Anders niet gediskwalificeerd en loop dit met een sisser voor hem af.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page