Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Voormalig UFC-vechter Angela Magana ontwaakt uit coma

Voormalig UFC-vechter Angela Magana ontwaakt uit coma

Voormalig UFC-vechter Angela Magana ontwaakt uit coma

Angela Magana is op weg naar herstel nadat ze twee dagen in coma lag.

“Angela reageert op de behandeling en wordt wakker !!!,” zei Lamastus in een sms. “We zijn overdonderd. Ze is erin en eruit geweest'” zegt haar coach, Gabriel Lamastus. Er was een hernia geconstateerd die tot complicaties leidde zoals hevige zenuwpijn.

LEES OOK > UFC vechter in coma na spoedoperatie

Magana lag twee dagen in een diepe coma na een spoed operatie, volgens haar coach is zij aanspreekbaar en spreekt zij zelf ook weer. De aanzienlijke vooruitgang in de conditie van Magana, komt twee dagen nadat ze in coma was geraakt na complicaties tijdens haar verdoving.

Eindelijk wakker

Maandag had Magana een zenuwblokkade in haar rug, Lamastus zei dat ze niet goed reageerde op medicijnen, wat leidde tot een diagnose van cauda equina syndroom wat de noodzaak voor een spoedoperatie dinsdag bespoedigde. Magana werd niet wakker na de operatie tot vanochtend.

De vechter stond gepland om op 25 mei tijdens Combate 35: Reinas te vechten tegen Kyra Batara. Deze partij zal naar alle waarschijnlijkheid worden geannuleerd.

Bekijk ook

UFC: Daniel Cormier en Stipe Miocic gaan voor 3e gevecht

Daniel Cormier en Stipe Miocic hebben beide ingestemd met hun trilogie-wedstrijd zegt UFC Baas Dana White.

ONVERWACHT: UFC ontslaat top MMA-vechter

De Amerikaanse vechtsport organisatie UFC maakt soms radicale keuzes met het ontslaan van vechters.

FOTOS: Zorgen om gesteldheid UFC vechter Jose Aldo

Foto: Instagram Voormalig UFC-kampioen vedergewicht Jose Aldo maakt zijn bantamgewichtdebuut deze maand tijdens het UFC ...