Triest nieuws: UFC-vechter Angela Magana in coma Nieuws
Nieuws

Triest nieuws: UFC-vechter Angela Magana in coma

Triest nieuws: UFC-vechter Angela Magana in coma
Triest nieuws: UFC-vechter Angela Magana in coma

Triest nieuws over voormalig UFC-vechter Angela Magana zij belandde afgelopen week in een coma door complicaties tijdens een spoedoperatie.

Website MMA Junkie meldt vandaag het trieste nieuws wat hen bevestigd werd door de coach van Magana, Gabriel Lamastus. De 35-jarige Magana werd afgelopen week opgenomen in het Universitair Ziekenhuis in San Juan, Puerto Rico. Op Facebook deelde de vechter een aantal foto's voordat zij de operatie in ging.

Magana had last van een zenuwblokkade, in de hoop de pijn te verzachten werd de operatie gestart, Lamastus zei dat ze daar niet goed op reageerde. Dat leidde tot de diagnose van het cauda-equinasyndroom en de noodzaak voor spoedoperaties op dinsdag.

Angst om dood te gaan

Later verscheen er een bericht op de persoonlijke Facebook pagina van Magana, waarin verklaard werd dat er tijdens de operatie complicaties waren ontstaan en men haar niet meer wakker kreeg. Magana zelf poste een emotionele video op haar Twitter-pagina voorafgaand aan de operatie, deze had betrekking tot de dood van haar tante, deze stierf ten gevolge van een verdoving tijdens een operatie.

LEES OOK > Bokser ontwaakt uit coma

Magna was zelf bezorgd over het feit onder verdoving te worden geplaatst. "Ik heb het gevoel dat ik niet meer wakker word en zal sterven ", vertelt ze in de video. Magana was gepland om Kyra Batara te ontmoeten op "Combate 35: Reinas" op 26 april in Los Angeles.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws