Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Triest nieuws: UFC-vechter Angela Magana in coma

Triest nieuws: UFC-vechter Angela Magana in coma

Heftig: UFC-vechter Angela Magana in coma na spoedoperatie

Triest nieuws over voormalig UFC-vechter Angela Magana zij belandde afgelopen week in een coma door complicaties tijdens een spoedoperatie.

Website MMA Junkie meldt vandaag het trieste nieuws wat hen bevestigd werd door de coach van Magana, Gabriel Lamastus. De 35-jarige Magana werd afgelopen week opgenomen in het Universitair Ziekenhuis in San Juan, Puerto Rico. Op Facebook deelde de vechter een aantal foto’s voordat zij de operatie in ging.

Magana had last van een zenuwblokkade, in de hoop de pijn te verzachten werd de operatie gestart, Lamastus zei dat ze daar niet goed op reageerde. Dat leidde tot de diagnose van het cauda-equinasyndroom en de noodzaak voor spoedoperaties op dinsdag.

Angst om dood te gaan

Later verscheen er een bericht op de persoonlijke Facebook pagina van Magana, waarin verklaard werd dat er tijdens de operatie complicaties waren ontstaan en men haar niet meer wakker kreeg. Magana zelf poste een emotionele video op haar Twitter-pagina voorafgaand aan de operatie, deze had betrekking tot de dood van haar tante, deze stierf ten gevolge van een verdoving tijdens een operatie.

LEES OOK > Bokser ontwaakt uit coma

Magna was zelf bezorgd over het feit onder verdoving te worden geplaatst. “Ik heb het gevoel dat ik niet meer wakker word en zal sterven “, vertelt ze in de video. Magana was gepland om Kyra Batara te ontmoeten op “Combate 35: Reinas” op 26 april in Los Angeles.

Bekijk ook

ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

De Nederlandse top UFC-vechter Alistair Overeem ontkent een gevecht tegen Derrick Lewis te hebben afgewezen. ...

UFC Ster Conor McGregor gaat trouwen

Conor McGregor gaat trouwen zo maakte hij zaterdag bekend op Instagram. Hij heeft zijn vriendin ...

IK GA VOOR DE KILL: Bokskampioen Katie Taylor wil Cris Cyborg

Als het aan Bokskampioene Katie Taylor ligt dan voegt zij een paar legendarische vechters aan ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page