VIDEO: UFC-vechter deelt brute knock-out van het jaar uit Nieuws
Nieuws

VIDEO: UFC-vechter deelt brute knock-out van het jaar uit

VIDEO: UFC-vechter deelt brute knock-out van het jaar uit

UFC-vechter Steven Peterson scoorde mogelijk de knock-out van het jaar via een spinning backfist op UFC Fight Night 159.

Steven Peterson is een vechter die altijd op zoek is om dingen spannend te houden, samen met een beetje dynamisch geweld. Door zijn prestatie op UFC Fight Night 159 zaterdagavond, zal zijn naam zeker op de lijst voor de verkiezing van knockout van het jaar 2019 voorkomen.

Peterson sloeg zijn tegenstander Martin Bravo in slaapstand met een spinning backfist nog voordat deze doorhad wat er gebeurde De stoot landde met een misselijkmakend geluid en liet Bravo verwoest achter op het canvas op het 1:31 van ronde 2.

Verliezen geen optie

De winst brak een verliesreeks van twee gevechten voor Peterson. Voor het evenement, zei Peterson dat hij "nooit een saai gevecht" zou willen wanneer hem gevraagd werd of hij liever een gegarandeerde overwinning zou behalen in een saai gevecht, of liever zou verliezen in een potentiële Fight of the Night.

ZIE OOK>> Publiek woest tijdens UFC Fight Night 159 (video)

Gelukkig voor Peterson lijkt het erop dat hij UFC Fight Night 159 zal verlaten met zowel de winst als een extra $ 50.000 prestatiebonus. Deze zal hem ongetwijfeld toegekend gaan worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws