Publiek gedraagt zich schandalig tijdens UFC Mexico (video) Nieuws
Nieuws

Publiek gedraagt zich schandalig tijdens UFC Mexico (video)

Publiek gedraagt zich schandalig tijdens UFC Mexico (video)

Het ging niet helemaal goed tijdens het gevecht tussen Yair Rodriguez en Jeremy Stephens bij UFC Mexico zaterdagnacht.

Rodriguez (11-2 MMA, 7-1 UFC) raakte Stephens (28-16 MMA, 15-15 UFC) met vingers in Stephens 'linkeroog in de eerste seconden van hun vedergewicht gevecht. Nadat de volledige 5 minuten om te herstellen waren verstreken, werd de wedstrijd beoordeeld als een no-contest, wat leidde tot een lelijke scène, waarin flessen en troep in de achthoek van de Mexico City Arena werden gegooid.

"Ik bied mijn excuses aan," zei Rodriguez via een tolk. "We hebben allebei heel hard getraind voor dit gevecht. Iedereen heeft veel geld uitgegeven om te komen kijken en ons te zien strijden en ons te steunen. Ik voel me hier erg slecht over. Laten we dit nog een keer doen."

Vuil spel

Scheidsrechter Herb Dean heeft er alles aan gedaan om Stephens verder te laten gaan. Hij mocht de volledige 5 minuten rust kon nemen die onder de regels was toegestaan. Stephens zei: 'hij heeft me goed geraakt', verwijzend naar Rodriguez's por, zijn oog leek bijna dichtgeknepen toen de toegewezen tijd verstreken was, waardoor Dean geen andere keus had dan de wedstrijd te stoppen.

De menigte liet zijn ongenoegen weten, wat niet werd geholpen door Rodriguez die boos werd en moest worden tegengehouden door de beveiliging. Maar hij kalmeerde en uiteindelijk deden de fans dat ook. De no-contest is de eerste voor beide vechters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws