VIDEO: UFC-ster Conor McGregor ramt kaak aanvaller scheef Nieuws
Nieuws

VIDEO: UFC-ster Conor McGregor ramt kaak aanvaller scheef

VIDEO: UFC-ster Conor McGregor ramt kaak aanvaller scheef

Om even uw geheugen op te frissen toenmalig UFC-kampioen Conor McGregor stond tegenover Khabib Nurmagomedov tijdens UFC 229 in oktober 2018. McGregor werd letterlijk fijn geknepen door Khabib, verloor de wedstrijd en zijn titel. Echter ontstond er vrijwel direct na afloop een fikse knokpartij.

Nadat Nurmagomedov besloot buiten de kooi te springen en achter Dillon Danis een teamgenoot van McGregor aan te gaan, namen leden van zijn team de taak op zich om de Octagon binnen te gaan en Conor McGregor aan te vallen. Een daarvan was Zubaira Tukhugov.

Die was raak

Deze claimde nooit geraakt te zijn door McGregor die op zijn beurt aangaf de kaan van Tukhugov scheelt te hebben geslagen. In een video die recentelijk opdook en flink viraal gaat is te zien dat de Ier wel degelijk Tukhugov een flinke hoek moet hebben gegeven en deze zelfs liet wankelen.

De morele kant van wat er gebeurde op UFC 229 is al lang in twijfel getrokken, gezien McGregors eigen acties vooraf aan het gevecht en het beledigen van Khabib en zijn familie. Tukhugov, die een 3-1-1 record heeft in de UFC, vecht dit weekend tijdens UFC Auckland, wanneer hij het tegen Kevin Aguilar op gaat nemen. Door de video zullen er ongetwijfeld veel extra ogen op hem gericht zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws