Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VIDEO: UFC-ster Conor McGregor ramt kaak aanvaller scheef

VIDEO: UFC-ster Conor McGregor ramt kaak aanvaller scheef

Hoewel het al weer een tijd geleden is zijn er nieuwe beelden opgedoken van de UFC 229 vechtpartij.

Om even uw geheugen op te frissen toenmalig UFC-kampioen Conor McGregor stond tegenover Khabib Nurmagomedov tijdens UFC 229 in oktober 2018. McGregor werd letterlijk fijn geknepen door Khabib, verloor de wedstrijd en zijn titel. Echter ontstond er vrijwel direct na afloop een fikse knokpartij.

Nadat Nurmagomedov besloot buiten de kooi te springen en achter Dillon Danis een teamgenoot van McGregor aan te gaan, namen leden van zijn team de taak op zich om de Octagon binnen te gaan en Conor McGregor aan te vallen. Een daarvan was Zubaira Tukhugov.

Die was raak

Deze claimde nooit geraakt te zijn door McGregor die op zijn beurt aangaf de kaan van Tukhugov scheelt te hebben geslagen. In een video die recentelijk opdook en flink viraal gaat is te zien dat de Ier wel degelijk Tukhugov een flinke hoek moet hebben gegeven en deze zelfs liet wankelen.

De morele kant van wat er gebeurde op UFC 229 is al lang in twijfel getrokken, gezien McGregors eigen acties vooraf aan het gevecht en het beledigen van Khabib en zijn familie. Tukhugov, die een 3-1-1 record heeft in de UFC, vecht dit weekend tijdens UFC Auckland, wanneer hij het tegen Kevin Aguilar op gaat nemen. Door de video zullen er ongetwijfeld veel extra ogen op hem gericht zijn.

Bekijk ook

UFC 249: Jairzinho Rozenstruik wil interim titelgevecht

UFC zwaargewicht Jairzinho Rozenstruik roept op tot een tussentijds zwaargewicht titelgevecht tegen Francis Ngannou om ...

DWAAS: UFC vechter ‘je krijgt coronavirus door tv kijken’

Zo’n beetje iedereen heeft zijn eigen visie op het ontstaan en doorgeven van het coronavirus, ...

Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht

De grote baas van ONE Championship Chatri Sityodtong wil een gevecht tussen ONE kampioen Jingnan ...