VIDEO UFC 229: 'Conor McGregor valt Khabib Nurmagomedov aan' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO UFC 229: ‘Conor McGregor valt Khabib Nurmagomedov aan’

VIDEO UFC 229: ‘Conor McGregor valt Khabib Nurmagomedov aan’

De laatste etappe is eindelijk klaar voor wat mogelijk de grootste strijd in de geschiedenis van de UFC wordt, terwijl Khabib Nurmagomedov zijn lichtgewicht titel op de lijn zet tegen Conor McGregor deze zaterdagnacht in Las Vegas.

De ceremoniële wegingen waren de laatste horde om te nemen afgelopen vrijdag met Nurmagomedov en McGregor die elkaar voor de laatste keer aanstaarden voordat ze elkaar in de kooi zullen ontmoetten.

McGregor was de eerste op het podium en hij werd begroet door een rumoerige menigte die opgetogen was om de Ierse superster voor het eerst in bijna twee jaar terug te zien in de UFC.

Rapper Drake

Aan de zijde van McGregor op het podium was hiphop-superster Drake te zien, die al een tijdje fan is van de voormalige kampioen. De twee werden vrienden nadat McGregor vorig jaar Drake’s geboortestad Toronto bezocht i.v.m. de promotie voor zijn bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather.

Volgend op McGregor kwam de regerend lichtgewicht kampioen het podium op, die een koor van boosheid ontving van de aanwezige menigte die klaarblijkelijk voor McGregor waren.

Oog in oog

Nadat beide vechters op de schaal waren gestapt, had UFC-president Dana White geen zin om Nurmagomedov en McGregor te dicht bij elkaar te laten komen en dat is terecht gebleken.

Net toen het leek alsof ze oog in oog zouden komen te staan, duwde McGregor de armen van White omlaag. Maar White hield hem tegen toen hij naar Nurmagomedov uithaalde en de beveiliging  naar voren stormde om elke vorm van geweld te voorkomen.

Nadat de spanning was afgekoeld, ging McGregor naar de microfoon waar hij de aanwezigen toesprak. “Het is goed om terug te zijn,” schreeuwde McGregor. “De koning is thuis”

 

Bekijk ook

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page